Films, Series & TV

Trailer van nieuwe Barbie-film online met in de hoofdrol Margot Robbie

foto: Youtube: @Warner Bros. New Zealand
  1. Newschevron right
  2. Trailer van nieuwe Barbie-film online met in de hoofdrol Margot Robbie

Snak je ernaar om soms even terug te gaan naar je jeugd, toen met Barbiepoppen spelen nog de normaalste zaak van de wereld was? Dat komt goed uit! De trailer van de nieuwe Barbie-film is namelijk uit. In december gaf Warner Bros. Pictures al een kleine sneak peek van de film, maar nu onthullen ze nog meer zuurstokroze beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhaal

De film gaat over een Barbiepop die in Barbieland woont en weg wordt gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit om in de echte wereld op zoek te gaan naar echte schoonheid. Barbie komt erachter dat perfectie niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen.

Rollen

De rol van Barbie wordt gespeeld door Margot Robbie en de rol van Ken door Ryan Gosling. Maar ook andere sterren zijn te zien in de film, waaronder Dua Lipa. De zangeres maakt hiermee haar acteerdebuut als blauwharige zeemeermin. Op Instagram deelde ze een foto van zichzelf in zeemeermin-kostuum met de caption: "Deze Barbie is een zeemeermin". Ook Sex Education-acteurs Emma Mackey en Ncuti Gatwa zijn in de nieuwe film te zien.

Vanaf 19 juli 2023 is Barbie te zien in de bioscoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie