Films, Series & TV

Langverwacht Twilight-boek 'Midnight Sun' komt eraan

  1. Newschevron right
  2. Langverwacht Twilight-boek 'Midnight Sun' komt eraan

Fans van Twilight opgelet! De Twilight-boekenreeks krijgt een vervolg. Het nieuwe boek gaat Midnight Sun heten en verschijnt 4 augustus 2020. Dat heeft auteur Stephanie Meyer vandaag bekendgemaakt bij Good Morning America.

Midnight Sun

In Midnight Sun staat het liefdesverhaal tussen vampier Edward Cullen en zijn menselijke vriendin Bella Swan weer centraal. Het grote verschil met de eerder verschenen boeken is dat we deze keer alles gaan bekijken vanuit het perspectief van Edward. We krijgen dus ook te zien wat voor iemand hij was, voordat zijn grote liefde Bella in zijn leven kwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lang moeten wachten

Auteur Stephanie Meyer zegt dat ze Midnight Sun zo snel mogelijk wilde uitbrengen, zodat de lezers even kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid. Daarmee bedoelt ze waarschijnlijk de coronacrisis: "Het zijn gekke tijden en ik twijfelde daarom of dit wel de juiste tijd was om het boek uit te brengen. Maar sommigen van jullie hebben zo lang moeten wachten, dat het mij oneerlijk leek om jullie nog langer te laten wachten. Sorry voor de slechte timing. Hopelijk kan dit boek jullie afleiding zijn in de echte wereld. Ik kijk er naar uit om het eindelijk met jullie te kunnen delen."

Twilight-films

Alle vier de Twilight-boeken die Stephanie Meyer heeft geschreven zijn verfilmd. Robert Pattinson speelde daarin de rol van Edward Cullen. Kristina Stewart kroop in de rol van Bella Swan. Laten we hopen dat ze ook bereid zijn om weer mee te werken aan een eventuele verfilming van het boek. Dat zou het aantal films op zes brengen, aangezien het laatste boek in twee delen is uitgebracht als film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie