Films, Series & TV

Judeska maakt Thailand onveilig in 'Bon Bini: Bangkok Nights'

foto: YouTube: WW Entertainment Nederland
  1. Newschevron right
  2. Judeska maakt Thailand onveilig in 'Bon Bini: Bangkok Nights'

Wie dacht dat het avontuur van Judeska op het witte doek ophield na drie films had het goed mis. De opvliegerige caissière van FC Kip op haar dooie gemak verder met onvriendelijk zijn tegen alles en iedereen in Bon Bini: Bangkok Nights.

Kleine lettertjes

Na Curaçao en New York vindt het vierde deel van de Bon Bini-reeks grotendeels plaats in de Thaise hoofdstad Bangkok. Uit de eerste trailer van Bon Bini: Bangkok Nights blijkt dat FC Kip in zwaar weer verkeert. Om het tij te keren sluiten Judeska en Ping Ping een lening af bij de zakenmagnaat Lo Pei Chan. Tijdens het sluiten van de lening vergaten Judeska en Ping Ping echter één belangrijk ding: lees altijd de kleine lettertjes in een contract.

Aangezien ze dat niet deden, raken ze alles kwijt. De twee smeden vervolgens een plan om Lo Pei Chan op te sporen en alles terug te krijgen wat hen toebehoort. Het plan leidt de Judeska en Ping Ping naar Bangkok waar ze een avontuur tegemoet gaan die zowel levensgevaarlijk als hilarisch is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

20 december

Bon Bini: Bangkok Nights is het vervolg op het met een Gouden Kalf bekroonde Bon Bini Holland 3 van vorig jaar. De opnames van Bangkok Nights vonden afgelopen zomer plaats. Fans hoeven gelukkig niet lang te wachten op het avontuur van Judeska en Ping Ping. Vanaf 20 december is de film te aanschouwen in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie