Films, Series & TV

Vin Diesel smeekt Dwayne Johnson na ruzie om terug te komen bij Fast & Furious

foto: Fast & Furious
  1. Newschevron right
  2. Vin Diesel smeekt Dwayne Johnson na ruzie om terug te komen bij Fast & Furious

Vin Diesel heeft Dwayne Johnson op Instagram gesmeekt om weer terug te keren in de populaire Fast & Furious-filmreeks. Johnson speelde in verschillende films het belangrijke personage Luke Hobbs, maar door een ruzie met Diesel besloot hij te stoppen.

'Belofte aan Paul Walker'

"Mijn kleine broertje Dwayne. De tijd is aangebroken", begint Diesel in zijn Instagrampost. "De wereld wacht op de finale van Fast 10. Zoals je weet noemen mijn kinderen jou oom Dwayne en gaat er geen feestdag voorbij dat jullie elkaar niet de beste wensen sturen. Het is zover. Jaren geleden vertelde ik jou dat ik mijn belofte aan Pablo (Paul Walker, red.) zou nakomen. Ik heb gezworen dat dit de allerbeste film in de reeks zou worden. Ik zeg dit uit liefde: je moet komen. Laat de franchise niet barsten, je hebt een ontzettend belangrijke rol. Hobbs kan door niemand gespeeld worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

Johnson was in deel vijf tot en met acht van de filmreeks te zien. Ook was hij te zien als Luke Hobbs in de spin-off Hobbs & Shaw. Eerder dit jaar beweerde Diesel dat hij Johnson vaak hard aanpakte om zo de beste acteerprestaties bij Johnson naar boven te halen. "Ik gaf hem vaak 'tough love'", zei Diesel. "Ik doe er alles aan om de beste acteerprestaties te krijgen in alles dat ik produceer."

Die harde aanpak van Diesel zorgde er uiteindelijk voor dat de twee ruzie kregen. Johnson reageerde later op de uitlatingen van Diesel. "Ik heb gelachen en daarna heb ik nog eens hard gelachen. Ik denk dat iedereen erom heeft gelachen. Daar houd ik het bij. Ik wens hen alle geluk met 'Fast 9', 'Fast 10', 'Fast 11' en de rest van de 'Fast & Furious'-films die zij zullen maken zonder mij", zei hij in gesprek met The Hollywood Reporter.

Nog geen reactie

Wie weet keert Johnson nu terug na de woorden van Diesel. Voor zover bekend heeft hij nog niet gereageerd op de laatste Instagrampost van Diesel.

Ster advertentie
Ster advertentie