Naar homepage
Films, Series & TV

Tweede deel Netflix-serie Lupin deze zomer te zien

bron: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Tweede deel Netflix-serie Lupin deze zomer te zien

Lupin verscheen zo'n drie weken geleden op Netflix. De Franse serie met Omar Sy werd een instant hit over de hele wereld. Maar - spoiler alert - als je het vijfdelige eerste seizoen al hebt gezien, weet je dat het einde niet bepaald gesloten is en je met een heleboel vragen achterblijft. Gelukkig heeft Netflix nu bekendgemaakt wanneer je antwoorden op die vragen krijgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zomer

Het tweede deel van Lupin komt deze zomer op Netflix. Helaas maakt de streamingdienst nog niet bekend op welke datum het precies is, maar je hoeft dus in ieder geval gelukkig niet nog een jaar te wachten. Over een paar maanden kun je zien hoe het afloopt met gentleman-dief Assane Diop en zijn zoontje Raoul.

Succes

Netflix maakte eerder deze maand bekend dat Lupin door zo'n 70 miljoen mensen wereldwijd wordt bekeken. De serie stond in meerdere landen, waaronder in het grootste gedeelte van Europa, op de eerste plek in de top 10 best bekeken series van Netflix. Nooit eerder wist een Franse serie zo'n groot succes te behalen op de streamingdienst.

Ster advertentie
Ster advertentie