Films, Series & TV

'You' krijgt volgend jaar vijfde en laatste seizoen

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'You' krijgt volgend jaar vijfde en laatste seizoen

Heb je het bizarre vierde seizoen van You al gezien? Dan kan je je gaan opmaken voor het vijfde en laatste deel. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Joe Goldberg nog één laatste hoofdstuk krijgt, dat ergens in 2024 te zien zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijfde en laatste seizoen

"Hello you, hello there, goodbye you", klinkt het in de teaser van het "vijfde en laatste seizoen" van de Netflix-hit. Over de verhaallijn is nog niets bekend. Hoofdrolspeler Penn Badgley liet eerder aan Indie Wire in ieder geval al weten dat hij nog een extra seizoen wel ziet zitten. "Het voelt voor mij alsof we nog een seizoen moeten doen. (...) En dat wordt waarschijnlijk een spectaculair einde, want het voelt voor mij alsof er iets in de maak is aan het einde van dit seizoen."

Daarna houdt het volgens hem toch echt een keer op. "Met dit concept en dit personage willen we altijd verantwoordelijk zijn. Het is gewoon niet het soort ding dat we kunnen laten doorgaan, alleen omdat het het goed doet."

Let op: spoilers!

Seizoen 4

In het vierde seizoen van You, dat in februari en maart in twee delen op Netflix verscheen, begint stalker Joe Goldberg wederom een nieuw leven, dit keer in Londen. Daar begeeft hij zich tussen de elite, maar al gauw komt hij in aanraking met een moordenaar die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep. Of hij in seizoen 5 opnieuw geobsedeerd raakt door iemand, moet nog blijken.

Seizoen 4 van You werd in de eerste paar dagen wereldwijd meer dan 92 miljoen uur bekeken en kwam daarmee binnen op nummer 1 in de Netflix Top 10. Ruim een maand na de release staat de serie nog steeds in 88 landen in dat rijtje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie