Films, Series & TV

Mocro Maffia dropt bloedstollende mid season trailer voor restant seizoen 5

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Mocro Maffia dropt bloedstollende mid season trailer voor restant seizoen 5

Spoiler alert! De laatste aflevering van Mocro Maffia heeft veel fans in shock achtergelaten. Om vast een inkijkje te krijgen in het vervolg van de serie dropt Videoland vandaag een bloedstollende mid season trailer. De grote vraag is natuurlijk hoe de personages in de serie omgaan met de dood van Paus. Zo lijkt het erop dat Potlood meer macht krijgt van Tia en Achraf uit is op wraak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dood van staatsvijand nummer 1

Los van de dood van Paus zijn er nog een heleboel andere zenuwslopende verhaallijnen in Mocro Maffia. Wat te denken van Tatta die net geript is door het team van Borsu (gespeeld door Cho) en Tonnano (gespeeld door ICE) die niet meer vertrouwd wordt door zijn team. Fans zijn vooral ook erg benieuwd hoe Samira, die ondertussen een vies spelletje speelt met haar man Taxi, reageert op het verlies van haar broer Paus. Daarnaast zal ook moeten blijken hoe de dood van 'staatsvijand nummer 1' impact heeft op de levens van onder meer Komtgoed, Adil, Meltem en Havik.

Een grote finale

Victor D. Ponten, die onder meer als regisseur meewerkt aan de serie en onderdeel is van het team dat het script bedenkt, was deze week te gast in Mocro Maffia Aftertalk en kondigde al aan dat de fans nog veel spektakel kunnen verwachten. "Er zijn schokkende dingen gebeurd en een van de belangrijkste personages is er nu uit. Maar geloof me: er staat nog zoveel meer te gebeuren. Een paar personages gaan echt nog hele gekke dingen doen. Je kunt de laatste drie afleveringen van dit seizoen zien als één grote finale."

Ster advertentie
Ster advertentie