Naar homepage
Food

Bedrijf biedt 50.000 aan salaris om drie maanden vegan te eten

foto: Twitter: VibrantVeganCo
  1. Newschevron right
  2. Bedrijf biedt 50.000 aan salaris om drie maanden vegan te eten

Ben jij een absolute vleesliefhebber die het zich niet kan voorstellen om dat ooit op te geven? Dan zou de volgende vacature wel iets voor jou kunnen zijn. Een Brits bedrijf biedt namelijk 50.000 pond (zo'n 55.000 euro) aan salaris aan om drie maanden veganistisch te eten.

Riant salaris

Een Brits bedrijf dat veganistische maaltijdservices aanbiedt, is bereid om de grootste vleesliefhebber van Groot-Britannië een riant salaris te geven om drie maanden vegan te eten. Het doel is om deze vleesliefhebber te overtuigen van de plantaardige producten die het bedrijf aanbiedt. De participant ontvangt ook nog eens alle maaltijden gratis met een bijbehorende chef die moet helpen bij aanpassingsproblemen.

Levenslange voorraad

Het enige wat de participant moet doen: een eerlijke mening geven over de geteste veganistische producten en deze delen op sociale media. Als de drie maanden succesvol worden volbracht zonder tussendoor iets van vlees te eten, biedt het bedrijf een levenslange voorraad aan veganistische maaltijden ter waarde van 100.000 pond, in ruil voor het blijven posten van bewijs op sociale media van jouw veranderde levensstijl.

Ster advertentie
Ster advertentie