FunX

Sylvia Geersen over 'De Bachelorette': "Heel erg tevreden met de selectie"

foto: Instagram: sylviageersen
  1. Newschevron right
  2. Sylvia Geersen over 'De Bachelorette': "Heel erg tevreden met de selectie"

Gisteren is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen online gekomen. In Start met Fernando vertelt ze over haar ervaringen tijdens de datingshow: "Ik heb één keer zo verschrikkelijk moeten huilen."

Sylvia in gesprek met Fernando over De Bachelorette

Waarom meegedaan?

Sylvia legt aan Fernando uit wat haar beweegredenen waren om aan het programma mee te doen. "Ik werd gevraagd voor het programma en toen dacht ik: dit is toch heel onnatuurlijk, om met zoveel mannen te daten. Maar toen dacht ik: waarom ook niet? Zij zoeken de mannen voor me uit. Ik geef aan welk type man ik leuk vind en zij gaan dat voor mij selecteren. Beter kan bijna niet. Mooie setting, mooie locatie. Toen dacht ik: weet je wat, ik doet het gewoon!"

"Ik heb letterlijk een lijstje doorgegeven. Ik hou van een atletische man die ook gezond is. Een echte, hardwerkende man. Een lieve en zorgzame man. Dat is voldoende voor mij", zegt Sylvia, die verder over uiterlijk niets heeft opgegeven.

Quote

Ik was heel erg tevreden over de selectie.

Sylvia Geersen

'onder de indruk'

Toen het programma begon, keek Sylvia al snel haar ogen uit. "Ik was heel erg onder de indruk op heel veel verschillende manieren. Soms dacht ik echt van een man die aan kwam lopen: wat ben jij nou weer aan het doen? En bij andere mannen dacht ik: oh, wat ben je knap. Dat ik gewoon een beetje aan het blozen was. Ik ben heel erg tevreden over de selectie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Pijn in m'n hart'

Fernando vraagt aan Sylvia of ze nu al spijt heeft van een bepaalde keuze die ze tijdens het programma heeft gemaakt. "Ik heb één keer een keuze moeten maken en toen heb ik zo verschrikkelijk moeten huilen. Dat gaan jullie ook nog zien. Het deed echt pijn aan m'n hart", aldus Sylvia, die hoe dan ook altijd in de liefde zal blijven geloven. "Ik geloof dat liefde de basis is van alles. Ik ben er dol op."

Ster advertentie
Ster advertentie