Naar homepage
FunX

Dit zijn de wijzigingen in de nieuwe programmering van FunX

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de wijzigingen in de nieuwe programmering van FunX

Aanstaande maandag 7 juni gaat er op FunX een nieuwe programmering van start! Daar zitten een aantal belangrijke wijzigingen tussen. Zo wordt er onder andere afscheid genomen van de vrijdagmiddagshow Fresh. Daarnaast komt er een gloednieuwe middagshow dat gepresenteerd wordt door Sander.

Nieuwe middagshow

De nieuwe middagshow beluister je vanaf maandag t/m vrijdag op het vertrouwde tijdslot tussen 16:00 en 19:00.

Sander zal hiermee zijn stokje als presentator van 7/11 overdragen aan Tannaz. Zij wordt dus officieel de nieuwe avond-DJ.

Afscheid nemen van Fresh

De middagshow hoorde je de afgelopen jaren altijd van maandag t/m donderdag, maar vanaf aankomende week is het ook op vrijdag te beluisteren met Sander. Dit betekent dan ook dat Fresh, de vrijdagmiddagshow, waar je samen met Eva Cleven het weekend goed mee kon beginnen, verdwijnt.

X-Chart

De X-Chart, de dertig lekkerste tune van de week, wordt op zaterdag door Gilly gepresenteerd. Door deze wijziging hoor je hem namelijk twee keer op zaterdag, want in het weekend presenteert hij ook de Weekend Request. De show waar jij bepaalt wat er gedraaid wordt.

Vrijdag- en zaterdagavond

De vrijdag- en zaterdagavonden tussen 19:00 en 21:00 staan weer helemaal in het teken van clubvibes. De show brengt je weer naar het gevoel dat je ooit had voordat je de club inging. De vaste DJ van deze twee weekendshows is Nordin.

Ster advertentie
Ster advertentie