FunX

Jasja Heijboer (CEO Ace Agency) houdt niet van slap gelul

  1. Newschevron right
  2. Jasja Heijboer (CEO Ace Agency) houdt niet van slap gelul
Jasja Heijboer (39) lichtte zes jaar geleden een dj boekingskantoor door dat niet meer winstgevend was. Dat bleek zo’n leuke klus te zijn dat ze onder een andere naam een doorstart maakte en een aantal grote dj’s (waaronder Chuckie) meenam naar Ace Agency. Inmiddels vertegenwoordigt haar boekingskantoor ook dj’s als Afrojack, Sidney Samson en Quintino. Per juni zoekt Jasja een stagiair voor de commerciële/marketing afdeling en op zondag 8 mei kon je in Hi5 live solliciteren op deze functie!

Multinational
Nadat Jasja twee keer werd uitgeloot voor de studie geneeskunde, ging ze studeren aan Nyenrode. Na een studie aan die universiteit gingen de meeste afgestudeerden werken bij grote multinationals. Ook Jasja had een gesprek met een HRM-manager van L’Oreal om zichzelf te ‘verkopen’. De dame had echter al snel door dat dat eigenlijk niet bij Jasja paste en adviseerde haar om voor zichzelf te beginnen.

Commercials
Dat deed ze ook in 1995, nadat ze was afgestudeerd aan de Filmacademie. Met haar eigen productiemaatschappij Jasja! produceerde ze commercials voor onder andere Mora, Yogho Yogho en Melkunie. Daarna werkte ze als marketingdirecteur bij TMF en als algemeen directeur bij Otazu.

Doorstart
Toen ze op haar 32ste besloot een sabbatical te houden werd ze gevraagd haar expertise in te zetten om dj boekingskantoor Firm Bookings uit het slop te halen. Het bedrijf bleek niet meer te redden, maar Jasja ontdekte wel dat ze het leuk werk vond. Daarom maakte ze een doorstart met Firm Bookings en ging verder onder de naam Ace Agency, het kantoor dat nu meerdere grote dancedj’s vertegenwoordigt.

Solliciteren
Jasja was op zondag 8 mei te gast in Hi5 en vertelde toen waarom ze de eerste drie jaar van Ace Agency door andere boekingskantoren niet serieus werd genomen, waarom ze nog steeds het schaamrood op de kaken krijgt van haar allergrootste fout en hoe het komt dat ze niet kan stilzitten. Ze was voor haar bedrijf ook op zoek naar een stagiair(e) voor de commerciële/marketing afdeling. Luisteraar Niels wist Jasja niet direct te overtuigen tijdens zijn on air sollicitatie. Of hij toch op vervolggesprek mag komen, hoor je hieronder:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201105081700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie