FunX

Baas B mist Lange Frans

  1. Newschevron right
  2. Baas B mist Lange Frans
Bart Zeilstra gaat niet langer meer door het leven als Baas B. De rapper die je kent van de hits met Lange Frans, werkt keihard aan een comeback als zanger met zijn eigen voor- en achternaam. De eerste single van Bart heet 'Als ik in je ogen kijk',een track die hij in 2009 schreef voor een meisje: "Dit liedje heeft voor mij de deuren geopend om muziek te maken," zei hij vanochtend in Start. De track is afkomstig van het nieuwe album waarop hij ook weer rapt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Yolanthe

Bart deed in de FunX ochtendshow een boekje open over zijn verleden met Lange Frans en bevestigde ook zijn relatie met Yolanthe. "Ik was inderdaad verliefd op Yolanthe, maar ik heb geen nummer voor haar geschreven." Ze hadden afgesproken om hun relatie geheim te houden, maar toen het uit ging leek iedereen er vanaf te weten: "In de roddelbladen stond dat ik op het punt stond om zelfmoord te plegen, maar dat is niet waar. Ik was in die periode niet gelukkig, maar dat kwam door alles bij elkaar, muziek, relatie en ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.""Ik mis Frans"

Baas B verdween in 2009 van het toneel en dook de schoolbanken in. Ook was er een rumoerige periode met Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle, het stel dat vorige week nog te gast was bij FunX. Bart vertelt dat hij vroeger altijd naar Frans opkeek: "Letterlijk en figuurlijk." Op een gegeven moment was Bart alles even zat, maar wilde Frans keihard doorgaan en daarom gingen ze uit elkaar. De ruzie maakte veel kapot, want ze kennen elkaar al vanaf jongs af aan. Het is dus ook niet raar dat Bart zijn maatje Frans mist: "Ik mis hem, maar het is nu misschien nog te vroeg om het goed te maken."

Daniëlle

Daniëlle van Aalderen, de vrouw van Lange Frans, moet een taakstraf uitvoeren, omdat het gerechtshof bewezen acht dat ze met een geladen vuurwapen in de auto stapte om verhaal te halen bij Bart. Toch zegt Bart hier niet mee bezig te zijn: "Ik richt me op mijn muziek, mijn toekomst en ik gun hun ook een goede toekomst. Ik was die avond gelukkig niet thuis en ik weet alleen dat zij in de straat stond te schreeuwen en de politie is gebeld. De rest is wat ik in de krant heb gelezen."

Ster advertentie
Ster advertentie