FunX

'Mijn vriendin stelde voor om een keer te swingen: moet ik het doen of niet?'

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. 'Mijn vriendin stelde voor om een keer te swingen: moet ik het doen of niet?'

Het is weer tijd voor een liefdesdilemma en niet zomaar eentje. Dit keer gaat het om Ryan die zijn verhaal deelde met Fernando tijdens Dating Dilemma. Hij kreeg namelijk een bijzonder verzoek van zijn vriendin. Die ziet het namelijk wel zitten om een keer te swingen. Ryan vindt het idee dat zijn vriendin met een andere guy friemelt niet zo chill. Tegelijkertijd ziet hij het wel zitten om boom boom-dingen te doen met een andere chick. "Ik ben bang dat dit fout afloopt en dat ik haar nooit meer wil zien als ik haar een keer met een andere kerel heb zien wiepen. Aan de andere kant zijn we al zeven jaar samen en is het wel spannend."

Ben je gek?

Luisteraar Suleyman wordt helemaal gek bij het horen van het idee van Ryans vriendin. "Die chick is gek. Mijn vriendin is van mij en van niemand anders. Dit kan niet."

Add some spice

Ilse vindt dat monogamie niet meer van deze tijd is en raadt Ryan aan om het gewoon een keertje te proberen. "Ik heb het zelf nooit geprobeerd, maar wie weet kan het je relatie wel wat meer spice geven."

'Je krijgt het niet meer uit je hoofd'

Ook Ricardo moet er zelf niet aan denken en raadt het Ryan af. "Aangezien je er niet volledig achterstaat, zou ik het niet doen. Straks krijg je dat beeld van je vriendin met een andere guy niet meer uit je hoofd."

Hoger level

Steven belde naar de studio en vertelde dat ook hij schrok toen zijn eigen vriendin hem voorstelde om te gaan swingen. "Uiteindelijk hebben we het toch gedaan en is het goed bevallen. Het is niet dat je zomaar met iedereen het bed induikt. Dat is het niet. Je brengt je relatie naar een hoger level, waardoor je veel meer waardering voor elkaar krijgt."

Pas op...

Lisa is een beetje achterdochtig. Zo denkt zij dat er meer achter zit. "Gewoon niet doen. Hij moet goed op haar letten, want misschien is ze al vreemdgegaan."

Ster advertentie
Ster advertentie