STER Advertentie
STER Advertentie

Ben Saunders droomt van duet met Alain Clark

Woensdag 19 september 2012 - 13:00 uur

Ben Saunders,Heart & Soul,Alain ClarkBen Saunders heeft altijd al gedroomd van een samenwerking met Alain Clark. Al voordat hij meedeed aan The Voice Of Holland was het een droom van hem om met Alain te zingen. “Ik zit eigenlijk al twee jaar achter hem aan”, aldus Ben in de FunX ochtendshow Start.

Ben kon dan ook zijn geluk niet op toen toen Alain Clark onlangs liet weten graag met Ben een nummer te willen schrijven. Tot een daadwerkelijke samenwerking tussen de artiesten van 8ball Music is het echter nog niet gekomen. Ben wil dat wil dat het vanzelf tot stand komt. “Mijn bandleden zitten ook af en toe bij Alain Clark en we hebben dezelfde platenmaatschappij, maar ik wilde het op de echte manier doen. Ik kan eigenlijk zo zijn nummer krijgen van iedereen, maar ik wil liever dat het vanzelf gaat.”

Tattoos

Ben Saunders heeft al helemaal bedacht hoe het nummer eruit zal gaan zien. “Ik denk een liedje over tattoos. Dat lijkt me wel tof, maar dan op de manier hoe hij [Alain Clark] ‘Vakkenvuller’ en ‘Ringtone’ heeft geschreven.” Ben denkt dus aan een lied met tattoos als onderwerp en heel veel steekwoorden, zoals: colours, ink en electricity. Nu is het slechts een kwestie van afwachten.Heart & Soul

Ben Saunders sprak bij FunX ook over zijn gloednieuwe album Heart & Soul. Zo vertelde hij dat het een erg persoonlijk album is, doordat hij flink bijgedragen heeft door mee te produceren en schrijven. Ben is erg trots op zijn nieuwe album. “Ik ben tien keer zo blij met dit album, omdat dit mijn ding is en het zijn mijn verhalen. Het eerste album waren geen verhalen, die zong ik in.”Samenwerkingen

We kunnen de komende nog veel opmerkelijke uitstapjes verwachten van Ben Saunders. Zo duikt hij binnenkort de dance scene in met een groot aantal namen. Zo ligt er een nummer met DJ Jean klaar en staan er afspraken gepland met andere dance dj's zoals Roog.


Populair op FunX.nl

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Monica Geuze ontmoette nieuwe vriend (29) via exclusieve dating-app

  • Sehraz (16) is weer thuis en krijgt verrassing van Frenna

  • VS heeft nu meeste coronabesmettingen

  • Slim of misleidend? Webshops verkopen kleding die ook op AliExpress staat

  • Deze bioscoopfilms kun je vervroegd thuis checken door de coronacrisis