FunX

Sabri Brar werkt hard aan nieuwe single

  1. Newschevron right
  2. Sabri Brar werkt hard aan nieuwe single
Sabi Brar staat op #1 in de XChart met Señorita, maar wie is hij eigenlijk? Vanochtend in Start vertelde de zanger over zijn jeugdjaren, over zijn eerste zanglessen in Engeland, maar ook over de nieuwe single die eraan komt.

Onhandelbaar

Sabi begon op 14-jarige leeftijd met zingen, maar pas op zijn achttiende nam hij zanglessen in Engeland. Zijn ouders stuurden hem naar zijn oom in Engeland, omdat hij onhandelbaar zou zijn. Sabi was het daar overigens niet mee eens: “Iedereen is weleens stout” zegt de zanger hierover.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/fK1b1uqs-UY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Freshy

Sabi Brar kreeg vanochtend in Start nog een award voor zijn eerste nummer één hit bij FunX, maar hij is alweer de studio ingedoken voor een nieuwe track. Het nummer heeft nog geen naam, maar hij zingt iets over ‘Freshy’. Freshy betekent immigrant in het Engels. Sabi vertelt dat hij voor dit nummer is geïnspireerd door zijn verblijf in Engeland. De clip wordt eind mei geschoten en speelt zich af in een club met mooie dames.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F86025965&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}



Ster advertentie
Ster advertentie