STER Advertentie
STER Advertentie

Önder gaat je verrassen bij zijn Appelsap performance

Önder gaat je verrassen bij zijn Appelsap performance

Dinsdag 15 juli 2014 - 10:14 uur

|

Door:

Marcelo

Murda Turk, ook wel bekend als Önder, heeft een verrassing voor je in petto. Hij gaat bij zijn optreden op Appelsap voor het eerst de remix voordragen van het nummer 'Dat Doen We Niet Meer'. Hierop is volgens de rapper 'de hele rap game' op te horen.

Remix video
Om zoveel artiesten op één track te krijgen ging makkelijker dan je zou denken. "Iedereen houdt van die track dus zo moeilijk was het niet," vertelde de rapper in Start. Wie hierop allemaal te horen zijn en op het podium tevoorschijn komen tijdens zijn optreden op Appelsap, is nog allemaal strikt geheim! Er wordt bovendien een video geschoten voor de remix.

"Die track gaat waarschijnlijk super heet zijn"

Videoclip met Emms en Ronnie Flex
Ter promotie van Appelsap wordt ook een clip opgenomen. "Die track gaat waarschijnlijk super heet zijn. Dat gaat deze week allemaal gebeuren," vertelde Önder. Op dit nummer zijn Emms van Broederliefde en Ronnie Flex ook te horen.

"Ik kan een nieuw publiek aanspreken"

Önder i.p.v. Murda Turk
Murda Turk gaat zichzelf voortaan promoten onder de naam Önder. "Ik kan een nieuw publiek aanspreken en misschien iets verder groeien met m'n muziek. Ik wilde ook dat moeders en vaders, tantes en oma's en opa's naar mij zouden kunnen luisteren. Misschien dat de naam Murda Turk hun zou afschrikken zonder dat ze weten hoe master ik ben," vertelde de rapper. EDM project
Önder wil met zijn EDM project in het buitenland doorbreken. Hij heeft al een aantal Engelstalige tracks opgenomen waaronder een nummer met Dirtcaps, die overigens de diXte van de week zijn. "Ik heb wel een aantal nummers die al helemaal af zijn waarvan ik denk; als dit de streets hit in Amerika dan is het klaar!", vertelde Murda Turk tot slot. 

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"