STER Advertentie
STER Advertentie

Jay Sean: "Het team deed z'n werk niet, dat was slecht voor m'n carrière"

Jay Sean: "Het team deed zn werk niet, dat was slecht voor mn carrière"

Woensdag 13 mei 2015 - 15:53 uur

|

Door:

Marcelo

FunX-dj Aashna had vanmiddag hoog bezoek in de uitzending. Niemand minder dan Jay Sean schoof aan om gezellig te praten over zijn muziek, sportschool obsessie en optreden in Suriname. De Britse zanger is overigens niet zomaar in het land. Hij gaat vanavond namelijk een vet optreden geven in Den Haag.

"Zelfs tracks die in Amerika werden uitgebracht, kregen jullie niet te horen,"

Cash Money
Jay maakte vorig jaar een grote stap door Cash Money te verlaten. "We hadden veel succes samen. Ik heb 13 miljoen platen bij hun verkocht. Maar ik had daarna meer van hun verwacht. Ik had ontzettend veel nummers, maar mijn fans kregen ze niet te horen. Zelfs tracks die in Amerika werden uitgebracht, kregen jullie niet te horen," zei Jay. Doordat het team zijn nummers maar niet buiten de Verenigde Staten wilde releasen, besloot hij uiteindelijk om de knoop door te hakken en Cash Money te verlaten. "Het team deed z'n werk niet en dat was slecht voor mijn carrière."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jay Sean heeft een heel nieuw team achter zich staan. Hij heeft de afgelopen maanden een paar clips gelanceerd en binnenkort kan je nog meer nieuwe muziek van hem verwachten. "Ik denk dat m'n fans het te gek zullen vinden! Het is de perfecte mix van r&b en pop."

Paramaribo-o-o
Jay vertelde ook hoe hij het nummer Paramaribo-o-o van Kenny B en Jeffrey Spalburg tijdens zijn optreden in Suriname had gezongen. Kenny vond dat zo vet, dat hij vanmorgenhad een berichtje voor Jay had ingesproken in Start.

Spierballen
Jay heeft de afgelopen jaren flink wat spieren gekweekt. De zanger hangt geregeld in de sportschool en dat gaat natuurlijk gepaard met gezond eten. Hij moet hierdoor heerlijke Indiase gerechten helaas links laten liggen. 
"Ik eet geen Indiaas voedsel. Het is één van de ongezondste voedselsoorten ter wereld,vertelde Jay Sean. Hij raakte voor zijn gezonde en gespierde leven bovendien geïnspireerd door zijn lievelingsfilm uit de jaren 80: Rocky. Jay liet voor de camera ook even zien hoe groot z'n spierballen inmiddels zijn.

jays63

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt