FunX

Ta Joela over zijn gecancelde theatershow: "Mijn hart brak echt"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ta Joela over zijn gecancelde theatershow: "Mijn hart brak echt"

De verscherpte corona-maatregelen hebben op iedereen invloed en dus ook op Ta Joela. Sinds kort staat hij in de theaters met een eigen show, maar die worden allemaal gecanceld tot 1 april. Youssef belde hem in FunX Fresh om te vragen hoe hij dit gaat oplossen.

GEBROKEN HART

"Ik zeg je eerlijk: toen ik gebeld werd, zei ik: 'nee man'. Mijn hart brak echt", zegt Ta Joela over het moment dat hij het slechte nieuws ontving. "Ik kreeg het gewoon echt benauwd." De entertainer wilde het eerst niet accepteren, maar helaas kon het niet anders. "Ik was zo dichtbij mijn droom."

Ta Joela had alles on hold gezet om zich volledig te richten op zijn theatertour. "Want ik moest heel veel leren daarvoor." Nu gaat hij maar langzamerhand weer andere dingen oppakken. "We gaan gewoon door man."

BINNENBLIJVEN

Tot slot heeft Ta Joela ook nog een boodschap voor alle luisteraars: "Blijf lekker binnen en raak elkaar niet aan. En ga vooral niet vreemd. Als je nu vreemdgaat ben je wel echt een legendarische dombo."

SUPPORT

Ta Joela is natuurlijk niet de enige artiest die geraakt wordt door de corona-maatregelen. Fresku liet gisteren ook weten dat zijn optredens voorlopig op pauze zijn gezet. In een filmpje vertelt hij hoe erg hij ervan baalt en hij roept fans van welke artiest dan ook op om door middel van het verspreiden van muziek hun support te blijven tonen.

Ster advertentie
Ster advertentie