FunX

SFB-member Priceless primeurt nieuwe track met Frenna en Murda

  1. Newschevron right
  2. SFB-member Priceless primeurt nieuwe track met Frenna en Murda

SFB-rapper Priceless komt met zijn eerste solotrack. En hoe! Op het nummer Rompe hoor je hem samen met mede SFB-member Frenna en Murda. De man was vanmorgen te gast bij Fernando om die nieuwe track vol Spaanse vibes voor het eerst te laten horen. Daar beloofde hij ook binnenkort zijn solo EP Life is Priceless te droppen.

feis

Over hoe het nummer tot stand is gekomen, doet Priceless een opvallende uitspraak. Hij vertelt namelijk dat Feis eigenlijk ook op het nummer zou staan. Dat heeft hij helaas niet af kunnen maken. De 32-jarige Rotterdamse rapper werd op nieuwjaarsdag doodgeschoten na een uit de hand gelopen ruzie.

Frenna

Priceless vertelt Fernando ook dat Frenna naast een goede vriend en collega ook echt een voorbeeld voor hem is waar hij veel van kan leren. "Frenna is een meester. Ik zeg hem altijd: 'Broer, jij bent gewoon de Messi van de rapgame!'"

wie heeft het gezegd?

Natuurlijk werd er in de studio ook een spelletje gespeeld. Fernando testte de SFB-kennis van Priceless door hem lyrics voor te leggen van een van de boys, waarna hij moest raden wie het gezegd heeft. De teksten waren echter ingesproken door Siri, de spraakassistent op je iPhone, en dat maakte het nog best lastig...

Ster advertentie
Ster advertentie