FunX

Ex-trainer Badr Hari: "Winnen moet hij doen in de eerste ronde"

  1. Newschevron right
  2. Ex-trainer Badr Hari: "Winnen moet hij doen in de eerste ronde"

Volgens voormalig trainer van Badr Hari kan het gevecht tussen Badr en Rico Verhoeven nog alle kanten op gaan. "Of Badr wint de eerste ronde meteen met een knock-out. Zo niet, verwacht ik dat Rico Verhoeven gaat winnen. Badr is natuurlijk uit het ritme. Hij is een knokker die alles wil geven en daarna is hij leeg." Dat zei Thom Harinck vanavond in Weekend WaX.

Wereldkampioen

Riza belde met de sportman om vooruit te blikken op het UFC 205 gevecht van zaterdagavond. Rond 4:00 's nachts Nederlandse tijd staan Eddie Alvarez en Conor McGregor tegenover elkaar in de ring. Thom legt als één van de grondleggers van kickboksen in Nederland uit waarom Conor zo'n favoriet is en waarom je deze wedstrijd niet mag missen:

"Hij heeft een mond van 20 kerels tegelijk, maar hij maakt het ook waar. Hij heeft goede technieken, kan goed boksen, goed jujutsu, goed worstelen, en ja hij wint bijna al zijn partijen dus vandaar dat hij in één gewichtsklasse al wereldkampioen is. En vanavond daagt hij de wereldkampioen uit een andere klasse uit."

Ster advertentie
Ster advertentie