FunX

Dominatrix Vaya verdient bakken met geld door mannen uit te schelden

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Dominatrix Vaya verdient bakken met geld door mannen uit te schelden

Door de gehele coronapandemie ervaren veel mensen extra stress. Maar hoe verminder je dat eigenlijk? Tannaz sprak met dominatrix Vaya, die door mannen te domineren en uit te schelden heel wat minder stress heeft en ook nog eens een aardig zakcentje verdient.

Veel vraag naar

Dominatrix zijn kan op verschillende manieren. Zo zijn er bijvoorbeeld mannen die in real life graag als tafel gebruikt willen worden, maar het kan ook allemaal online, zoals Vaya regelmatig doet. Hoe kwam ze eigenlijk op het idee om dit vak te gaan doen? "Het klinkt misschien gek, maar het een beetje vanzelf gebeurd", vertelt ze. "Toen ik met OnlyFans begon, merkte ik dat er veel vraag naar was. Er waren veel mannen die me vroegen om ze te vernederen door hen te trappen of uit te schelden."

Zo verdient dominatrix Vaya honderden euro's door mannen uit te schelden

Honderden euro's

Vaya merkt dat veel mannen graag een dominante vrouw willen die hen vertelt wat ze moeten doen. Daarom vindt ze het niet raar dat mannen haar om bepaalde dingen vragen. Als je er dan nog aardig wat geld mee kunt verdienen, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Vaya is 'financieel dominatrix', zoals ze het zelf noemt. "Dat gaat eigenlijk om de overgave in je financiën".

Maar wat verdient Vaya er precies mee? "Dat verschilt heel erg", zegt ze. "Ik doe bijvoorbeeld sessies van 10 minuten waarmee ik tot wel 400 euro kan verdienen voor het uitschelden van iemand. Dat is dus puur en alleen met uitschelden en zonder seks. Vaak zie ik ze niet eens live. Het is een goudmijn en ik vind het ook echt leuk. Daarnaast kan je je frustratie ermee kwijt en is het stressverlagend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie