FunX

Bizzey over zijn nieuwe muziek: "Mijn album wordt vernoemd naar mijn dochtertje"

foto: Instagram/ bizzey
  1. Newschevron right
  2. Bizzey over zijn nieuwe muziek: "Mijn album wordt vernoemd naar mijn dochtertje"

Nu Bizzey inmiddels vader is van twee heeft hij besloten om het wat betreft zijn muziekstijl over een andere boeg te gooien. Met zijn nieuwste tune Het Einde, laat hij horen dat hij een andere weg in is geslagen. "Het nummer is een voorproefje van mijn nieuwe album. De songs zullen liever, muzikaler en rustiger zijn", aldus Bizzey. Over dit, en zijn deelname aan The Roast van Famke Louise, vertelt hij meer aan Fernando.

Bizzey over zijn nieuwe single 'Het Einde': "Het heeft voor mij veel deuren geopend om mijzelf muzikaal te ontwikkelen"

Liefdesverdriet

Bizzey verklaart dat het publiek serieuzere nummers kan verwachten op zijn nieuwe album. "Ik ben van plan om mijn eerlijke gevoelens te gaan uitspreken." Zo stelt hij zich in zijn nieuwste track Het Einde kwetsbaar op door het te hebben over een pijnlijke heartbreak. Hoewel de rapper zelf al heel lang een relatie heeft, heeft hij in het verleden zeker liefdesverdriet gekend. "Het gaat in een relatie niet altijd over rozen, en het is een emotie die voor veel mensen te herkennen is. Nadat je het hebt verkloot, besef je eigenlijk pas wat je allemaal had."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Four-Juno

Bizzey legt uit dat de naam van zijn nieuwe album allang vaststaat. "Mijn eerste album is vernoemd naar mijn zoontje November en het tweede naar mijn hond Tido." Het is dus volgens de rapper obvious dat zijn aankomende plaat vernoemd gaat worden naar zijn negen maanden oude dochtertje Four-Juno. Mede om deze reden heeft Bizzey ervoor gekozen om ander soort muziek te maken. De zogeheten zak-naar-de-grond nummers die we gewend zijn van de artiest, zullen niet terug te horen zijn op het nieuwe album. "Dit heeft mij in zekere zin beperkt, maar het heeft eigenlijk ondertussen juist veel deuren geopend om mezelf muzikaal te ontwikkelen en meer de diepte in te gaan."

The Roast van Famke Louise

Ook kwam The Roast van Famke Louise nog even aan bod, waar Bizzey aanwezig was. De rapper vond het een zeer geslaagde avond. "Ik hou ervan om mijn horizon te verbreden en daar een keer als een stand-up comedian te mogen staan. Het was heel lekker om voor zo'n groot publiek een paar goede jokes te maken." Hoewel Famke Louise en Bizzey een geschiedenis met elkaar hebben, verklaart de rapper dat het een mooie manier was om een hoofdstuk af te sluiten. "Ik heb backstage met Famke en haar vriend gesproken en ik ben blij voor haar dat het goed met haar gaat. We hebben vier jaar lang geen contact gehad, maar ik gun haar dit soort kansen."

Ster advertentie
Ster advertentie