OMG

Bizzey regelt baan voor Serious Request-fan Redlef en zorgt voor een opbrengst van 5000 euro

foto: 3FM
  1. Newschevron right
  2. Bizzey regelt baan voor Serious Request-fan Redlef en zorgt voor een opbrengst van 5000 euro

Superfan Redlef staat al vier dagen op rij voor het Glazen Huis in Amersfoort. Nadat de luisteraar gisteren ontslag nam om bij het Huis te kunnen blijven, besloot Bizzey hem in de uitzending aan een nieuw baantje te helpen via YoungCapital. Dit resulteerde niet alleen in een blije Redlef, maar ook in een donatie van 5000 euro van het uitzendbureau aan 3FM Serious Request.

"Slapen kan later nog..."

Redlef is een die-hard fan van het jaarlijkse event en vertelde bij de brievenbus dat hij bij de aftrap van 3FM Serious Request 2022 aanwezig was. Zijn aangevraagde plaatje werd helaas niet meteen gedraaid, waardoor hij besloot om het de volgende dag gewoon nog een keer te proberen. Met geluk: het nummer Noodgeval van Goldband werd uitgekozen en afgespeeld. De 19-jarige Redlef had nu de smaak te pakken en besloot om elke dag de 3FM-dj's aan te moedigen en wakker te houden. Met zijn motto "Slapen kan later nog..." staat hij vandaag voor de vijfde dag op rij op het plein in Amersfoort.

Ontslag in de live uitzending

Waar Redlef heel af en toe even naar huis gaat voor een douche, hapje eten of een dutje, stond hij op de vierde dag van 3FM Serious Request 's ochtends vroeg alweer voor het Glazen Huis. Hij bekende dat hij zich die ochtend om 6 uur eigenlijk moest melden op zijn werk. 3FM-dj Barend stelde hierdoor voor om live in de uitzending Redlefs baas te bellen om aan hem vrij te vragen. Zijn werkgever gaf echter niet mee, vrij krijgen was helaas niet mogelijk. Redlef besloot daarom ter plekke ontslag te nemen, zodat hij gedurende heel 3FM Serious Request geld kan blijven ophalen voor het goede doel van dit jaar: Stichting Het Vergeten Kind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bizzey helpt Redlef aan nieuw baantje

Later die dag was de Amersfoortse Bizzey op bezoek bij het Glazen Huis. Hij hoorde van Redlef zijn ontslag eerder die dag en besloot hem te helpen. Ze belden samen live in de uitzending de oprichter van Young Capital, Hugo de Koning, op. De eigenaar van het uitzendbureau bood hem een baan aan, tot grote vreugde van Redlef. Hugo wilde ook iets betekenen voor Stichting Het Vergeten Kind, dus hij besloot om het twee maandelijkse salaris van Redlefs vorige baantje, namelijk 5000 euro, namens YoungCapital te doneren aan het goede doel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request 2022

Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 t/m 24 december in Amersfoort. 3FM-dj's Sophie Hijlkema, Barend van Deelen en Rob Janssen zullen gedurende deze dagen zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind doormiddel van het draaien van verzoeknummers.

Ster advertentie
Ster advertentie