Naar homepage
FunX

Woenzelaar openhartig over depressie: "Ik zat echt in een donkere periode"

  1. Newschevron right
  2. Woenzelaar openhartig over depressie: "Ik zat echt in een donkere periode"

Het is een flinke tijd stil geweest rondom Woenzelaar, terwijl het toch behoorlijk lekker met de rapper leek te gaan. Opeens verdween hij van de radar en bij Youssef & Ouassima vertelde hij waarom: "Eerlijk? Ik zag het gewoon even niet meer zitten. Ik had nergens meer zin in en was depressief."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donkere periode

Woenzelaar vertelt dat hij een tijd lang nergens meer zin in had, ook niet in muziek maken. Hij zat veel thuis, kwam weinig buiten en kwam ook niet opdagen bij studiosessies. "Ik zat echt in een donkere periode." Zijn volgers en fans begonnen zich op een gegeven moment af te vragen waar hij was gebleven en daarom vindt hij het belangrijk om open te vertellen over de situatie: "Je moet gewoon over sommige dingen gewoon eerlijk zijn."

EP na de ramadan

Door te werken aan een positievere mindset gaat het gelukkiger steeds een stukje beter met de Brabanse rapper. "Ik heb veel gesprekken met mezelf gevoerd en ga beetje bij beetje de studio weer in." Helemaal terug is hij naar eigen zeggen nog niet. "Ik had ook een writer's block. Maar na de ramadan komt er een EP."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar via 0900-1450 of mindkorrelatie.nl (chat, WhatsAap en mail) voor advies en hulp.

Ster advertentie
Ster advertentie