STER Advertentie
STER Advertentie

Vaar jij mee op de FunX-boot tijdens de Canal Parade?

Donderdag 19 juli 2018 - 15:04 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX vaart dit jaar weer mee tijdens de Amsterdamse Canal Parade. En jij kan mee! De Canal Parade vindt plaats op zaterdag 4 augustus en is onderdeel van de Amsterdam Pride 2018. Naast een FunX-boot is er in 2018 ook weer een speciale uitzending over de Amsterdam Pride, en doen de FunX-reporters live verslag van het kleurrijke event.

Heroes

Het thema van de Canal Parade is dit jaar Heroes. Onze luisteraars zijn onze helden en die boodschap zal FunX ook uitdragen dit jaar. Op de boot is plaats voor verschillende luisteraars en misschien dus wel voor jou en een vriend/vriendin, als je kan onderbouwen waarom je wil meevaren. Waarom is Amsterdam Pride 2018 (en de Canal Parade) belangrijk voor jou?

Vul je naam in
Vul je leeftijd in
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Vul motivatie in

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.37663-vaar-jij-mee-op-de-funx-boot-tijdens-de-gay-pride"}