FunX

Iris (22) helpt studenten via Instagram met studiekeuze

  1. Newschevron right
  2. Iris (22) helpt studenten via Instagram met studiekeuze

Voor veel scholieren is de middelbareschooltijd bijna voorbij en dat betekent: een studiekeuze maken! Helaas gaat dat niet zoals normaal. Veel jongeren kunnen door de coronacrisis niet genoeg informatie opdoen over verschillende opleidingen. Gelukkig bedacht de 22-jarige Iris hier de ideale oplossing voor.

DM'tje

Een studiekeuze maken is altijd lastig, dat maakte Iris ook mee. Daarom maakte zij een Instagrampagina waarop verschillende studenten van het MBO, HBO of de universiteit informatie geven over hun studie. De accounts van die studenten worden getagd en zo kan jij hen weer heel makkelijk een DM'tje sturen met al je vragen. "Je kunt van die persoonlijke vragen stellen die je misschien net mist bij zo'n open dag." En hoe handig is dat nu in deze tijd aangezien je sowieso niet naar zo'n open dag kunt?

Studiekeuzestress?

Denk je nu van: dit heb ik nodig! Check dan de Instagrampagina @studiekeuze_stress die Iris opstartte en kom in contact met tientallen studenten die jou kunnen helpen met je studiekeuze! Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Ster advertentie
Ster advertentie