FunX

Young Ellens uitgeroepen tot FunX NEXT Best!

  1. Newschevron right
  2. Young Ellens uitgeroepen tot FunX NEXT Best!

Young Ellens, bekend van onder andere de Nederlandse remix van Bella Ciao, is uitgeroepen tot FunX NEXT Best! De artiest uit Amsterdam Zuid-Oost dropte vandaag zijn EP en kwam vanmorgen langs in de studio om hierover te praten. Een mooi moment om hem het goede nieuws te brengen. Ey wow, ja!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is Young Ellens?

Young Ellens ging keihard viral met zijn nummer Bella Ciao, een eigen interpretatie van de theme song van de serie La Casa De Papel. Daarna was hij nog op verschillende tracks te horen, bijvoorbeeld op Geen Limiet met Frenna en Pray For Job met Jonna Fraser, Sevn Alias en Mocro Maniac.

Practice 2

De boy uit Zuid-Oost heeft vandaag Practice 2 uitgebracht bij Rotterdam Airlines. Op de EP staat onder andere dat ene nummer dat niet meer uit je hoofd gaat als je het gehoord hebt: Ik Zweer Het Je. De track, die Young Ellens samenwerking met Esko en 3robi maakte, was vorige week ook de DiXte bij FunX.

VIS?

Fernando had alleen nog een vraag over het aanstekelijke nummer, want op de track zegt Young Ellens "Ik zweer het je, vis", maar wat bedoelt hij toch met 'vis'?

"Het is gewoon een andere benaming voor hoe je je matties noemt."

ondergoed

Waar je Young Ellens nog meer van kunt kennen? Misschien zijn flamboyante persoonlijkheid. Bijvoorbeeld die ene keer dat hij de zestiende verjaardag van FunX op stelten zette in Villa Thalia. Dat deed hij met een optreden... in zijn ondergoed! Het is dan ook om die reden dat de artiest vandaag zijn NEXT Best-titel uitgereikt kreeg samen met een ingelijste FunX-boxer.

FunX NEXT best

Young Ellens is een artiest waar FunX in gelooft en daarom mag hij de FunX NEXT Best-titel voor een jaar bij zich dragen. En dat niet alleen, want hij kan ook rekenen op onvoorwaardelijke lobi en support voor z'n muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie