FunX

Dit hebben de bezoekers van het Zomercarnaval het meest gemist

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit hebben de bezoekers van het Zomercarnaval het meest gemist

Na de sfeervolle Warming-up van afgelopen vrijdag staat het centrum van Rotterdam vandaag weer vol met feestvierders tijdens de 35e editie van het Zomercarnaval. Het voelt misschien als een eeuw geleden, maar de vorige editie vond alweer drie jaar geleden plaats. Het is dan ook geen verrassing dat velen het kleurrijke festival ontzettend gemist hebben. Deze bezoekers vertelden aan FunX wat ze het meest hebben gemist aan het Zomercarnaval.

foto: FunX

Sheila

Sheila (30)

"De gezelligheid heb ik het meest gemist aan het Zomercarnaval. Dit is het moment om even je dagelijks leven te vergeten. Iedereen komt bij elkaar, is gewoon lekker aan het feesten en doet gewoon zijn ding. De eerste keer dat ik meedanste op het Zomercarnaval was in 2005. Sindsdien heb ik ook meegedaan aan het carnaval in Frankrijk, maar dat is heel anders dan het Zomercarnaval. De sfeer is hier altijd op en top en er is niks zoals de Rotterdamse gezelligheid."

foto: FunX

Grecia en Haizea

Grecia (20) en Haizea (18)

"Het is heel leuk om hier voor de tweede keer te zijn. Zeker nu dat corona voorbij is. We komen zelf uit Colombia en het is fijn om ook mensen uit verschillende Zuid-Amerikaanse culturen mee te zien dansen tijdens de parade."

foto: FunX

Badboygoodvibes

Badboygoodvibes (28)

"Wat ik het meest heb gemist, is de gezelligheid. Er zijn zoveel mensen uit verschillende culturen en je ziet dat iedereen aan het genieten is. De coronamaatregelen zijn eindelijk voorbij, dus gelukkig mag het allemaal weer. Het belangrijkste is om vandaag gewoon te genieten en weer veilig thuis te komen."

foto: FunX

Geronimo (18)

"De vibe en de gezelligheid heb ik het meest gemist. Omdat ik gisteren moest werken, heb ik de Warming-up helaas gemist, maar ik kwam later in de avond nog kijken en toen was het ook nog gezellig. Vandaag gaan we er gewoon een leuke dag van maken. Er komen heel veel mensen op het Zomercarnaval af en de sfeer is altijd goed."

foto: FunX

Shivana

Shivana (18)

"Gisteren moest ik ook werken, waardoor ik de Warming-up heb gemist, maar het is leuk om hier weer te zijn. Na corona hadden we het Zomercarnaval wel echt nodig. De gezelligheid en de mensen heb ik wel echt gemist. Vanavond moet ik weer werken, maar zo lang het nog kan blijf ik hier carnaval vieren."

foto: FunX

Luther

Luther (25)

"De praalwagens heb ik het meest gemist. Helaas zijn die sinds dit jaar weg, terwijl ze voor mij altijd de sfeer bepaalden tijdens het Zomercarnaval. Er rijden nu wel muziekwagens, maar die vind ik toch wel een stuk minder. Desondanks vind ik de sfeer nog wel gewoon goed en is het zoals altijd weer gezellig."

Ster advertentie
Ster advertentie