STER Advertentie
STER Advertentie

Nederlandse Carine maakte docu over D'Angelo: "Er zijn maar weinig mensen die hem écht kennen"

Nederlandse Carine maakte docu over DAngelo: "Er zijn maar weinig mensen die hem écht kennen"
YouTube: DAngeloVEVO

Donderdag 7 maart 2019 - 11:29 uur

|

Door:

Milou

Er komt binnenkort een docu over een van de smoothest r&b-zangers van deze planeet: D'Angelo. En die is gemaakt door Carine Bijlsma, een filmmaakster van eigen bodem! Ze heeft de artiest zeven jaar lang gevolgd en eind april gaat de film Devil's Pie - D'Angelo op het Tribeca Film Festival in New York in première. Fernando belde in Start met Carine om te vragen hoe het was om in het leven van deze legendarische artiest te duiken.

"Als je op de filmacademie zit, zijn dit je dromen. Dat is helemaal te gek."

'Nederlandse D'Angelo-film in première in New York!'

mysterieus

D'Angelo staat bekend als een nogal mysterieuze man. Hij geeft nooit interviews en er zijn maar heel weinig mensen die hem écht kennen, vertelt Carine. Zij heeft die hem de afgelopen jaren wel heel goed heeft leren kennen. "Als je eenmaal binnen bent, ben je een hele close familie met elkaar."  Zo ontdekt Carine in de documentaire hoeveel spiritualiteit er in hem schuilgaat en zoekt ze uit waarom hij zichzelf zo verstopt en zo weinig optreed. Vanaf 16 mei zal de documentaire in Nederland te zien zijn.

Muzikale carrière

D'Angelo brak in 1995 door met zijn hit en gelijknamige album Brown Sugar. In 2001 won hij een Grammy voor zijn album Voodoo, waar onder andere de hit Untiteld (How Does It Feel) op staat. Daarna was het even stil rondom de zanger. In 2014 maakte hij een comeback met het album Black Messiah.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Jongetje van 8 scheurt met 140 km per uur over de snelweg

  • Met deze 5 tips voorkom jij die vreselijke after-vakantiedip

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.41201-de-nederlandse-carine-maakt-docu-over-d-angelo-er-zijn-maar-weinig-mensen-die-hem-echt-kennen"}