STER Advertentie
STER Advertentie

Nasrdin Dchar legt uit wat 'hshoema' betekent: "Met je ouders zoenende mensen op tv zien bijvoorbeeld!"

Nasrdin Dchar legt uit wat hshoema betekent: "Met je ouders zoenende mensen op tv zien bijvoorbeeld!"

Donderdag 14 maart 2019 - 15:46 uur

|

Door:

Milou

Nasrdin Dchar was vanmorgen in the building bij Start met Fernando! De Marokkaans-Nederlandse acteur ken je onder andere van Mocro Maffia, Wolf en Rabat, waarvoor hij in 2011 een Gouden Kalf won. Aan Fernando vertelde hij meer over zijn nieuwe solovoorstelling JA waarmee hij momenteel langs alle theaters in Nederland tourt. 

'Nasrdin Dchar: "Met je ouders naar zoenende mensen op televisie kijken is HSHOEMA!"'

Hshoema?

In Nasrdins voorstelling, die gaat over het huwelijk en alle stress die daarbij komt kijken, komt vaak het woordje 'hshoema' voorbij. Aan Fernando legt hij uit wat dit eigenlijk betekent: "Het is eigenlijk zoals het Nederlandse woord 'ongepast'. Het wordt op allerlei verschillende manieren gebruikt. Een voorbeeld is wanneer je met je ouders televisie zit te kijken en dat er dan gezoend wordt op tv. Dan is het rwina in de woonkamer! [...] Maar ook geen respect hebben voor je ouders is 'hshoema'."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

mocro maffia

Natuurlijk ontkwam Nasrdin niet aan het 'geen ja, geen nee'-spel. Op de vragen die Fernando hem stelde over zijn acteerwerk en lievelingsmuziek mocht hij niet met 'ja', 'nee' of 'uhh' antwoorden. En dit ging hem behoorlijk goed af! Nasrdin sloot af met de mededeling dat hij in augustus weer begint met het opnemen van een tweede seizoen van Mocro Maffia. Deze zal volgend jaar op Videoland te zien zijn.

'Nasrdin Dchar: "Mocro Maffia seizoen 2 komt eraan!"'

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Filipijnse Duncan Laurence overspoeld met felicitaties

  • Vincent Kompany verrast voetbalwereld met twee open brieven

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.41298-nasrdin-dchar-legt-uit-wat-hshoema-betekent-met-je-ouders-zoenende-mensen-op-tv-zien-bijvoorbeeld"}