STER Advertentie
STER Advertentie

Kom naar 'FunX: Debt Talk' en strijd mee tegen schuldenprobleem

Kom naar FunX: Debt Talk en strijd mee tegen schuldenprobleem

Woensdag 22 januari 2020 - 16:59 uur

|

Door:

Ginette

Heb je schulden? En lijkt het alsof er geen licht is aan het einde van de tunnel? Je bent niet de enige! Het schuldensysteem is fucked up en daarom organiseert FunX op 6 februari een Debt Talk in het Paard in Den Haag. Verschillende betrokkenen delen hun verhalen on stage: van jongeren met schulden en andere ervaringsdeskundigen tot beleidsmakers en deurwaarders. Ook special guests Qucee en Bart van Houten van het label Van Klasse zijn aanwezig.

Debt Talk

Tijdens de Debt Talk gaan jongeren en instanties met elkaar in gesprek over de schuldenproblematiek in Nederland. Hoe voorkom je problemen met toeslagen? Hoe zit het met de absurde verhogingen die de overheid oplegt bij een betaalachterstand? En wie is er verantwoordelijk als het gaat om het leren omgaan met geld? Verschillende politici, waaronder Rob Jetten (D66) en Jasper van Dijk (SP), zijn aanwezig om hierover te discussiëren. 

Schuldenmarkt

Ook is er ruimte om vragen te stellen en een rondje te lopen op de schuldenmarkt, waarbij je bij verschillende maatschappelijk werkers terechtkunt voor hulp of om je verhaal te delen. Het blijft natuurlijk een FunX-event, dus ook lekker eten en muzikale intermezzo's zullen niet ontbreken. Het debat wordt afgesloten met een gezellige borrel. 

Aanmelden

De Debt Talk vindt plaats op 6 februari van 17:00 tot 21:00 uur in het Paard in Den Haag. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan hieronder aan. 

Debt Talk

Vul je naam in!
Gebruik alleen cijfers om je leeftijd in te vullen.
Vul in waarom je mee wilt doen aan Project Homies!
Vul je telefoonnummer in!
Vul je e-mailadres in!
Door dit formulier in te vullen geef je FunX akkoord om contact met je op te nemen. FunX verwerkt persoonlijke gegevens volgens de regels die zijn vastgelegd in de privacyverklaring van de NPO.
 

Populair op FunX.nl

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • JoeyAK verdacht van ontvoering

  • In beslag genomen designeritems steeds vaker online geveild: hoe zit dat?

  • Jeroen van 'Over Mijn Lijk' is ongeneeslijk ziek: "Ik maak er het beste van"