FunX

Timor heeft het te druk om met Shakira te zoenen

  1. Newschevron right
  2. Timor heeft het te druk om met Shakira te zoenen
Hij werd tweede bij 'So You Think You Can Dance' en is zo gewild dat hij niet aan alle verzoeken van wereldsterren kan voldoen: Timor Steffens. In Start vertelde hij woensdagochtend dat hij het gewoonweg te druk heeft om met Shakira te zoenen.

Timor belde woensdagmorgen vanuit Los Angeles om te vertellen hoe het dit weekend bij de MTV Video Music Awards was. De danser trad op met Usher en dat was voor hem een jongensdroom die in vervulling ging: “Ik had nooit gedroomd om met Michael Jackson te werken omdat ik dat te hoog gegrepen vond. Ik droomde er altijd van om naast Usher te mogen dansen. Hij was echt een idool voor me toen ik opgroeide. En om dan naast hem te staan, daar heb ik geen woorden voor...”

Check hier de repetities voor Ushers' VMA-optreden:
{youtube}rwpt8iT0t1I {/youtube}

Na Michael Jackson, Whitney Houston en Usher wilde ook Shakira met Timor samenwerken. Hij vertelt Fernando: “De dag nadat ik een contract had getekend voor een andere grote opdracht waar ik nog niets over mag zeggen, kreeg ik een aanvraag van Shakira. Ik was natuurlijk blij met die andere opdracht die ik had gekregen, maar dat ik daardoor Shakira misliep... Ik was ‘pissed off’ toen ik dat hoorde.”

Toen de danser hoorde wat zijn rol in de videoclip had kunnen zijn, had hij het niet meer. Timor: “Ik zou een weekje naar Barcelona vliegen om de ‘lead guy’ in haar nieuwe clip te spelen. Het had zo kunnen zijn dat ik haar vriendje was in de video en dat we een kusscène zouden hebben of iets dergelijks. En dat heb ik gewoon moeten mislopen.”


Ster advertentie
Ster advertentie