FunX

Podcast 'PHONY': kun je vrienden zijn als je niet jezelf durft te zijn?

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Podcast 'PHONY': kun je vrienden zijn als je niet jezelf durft te zijn?

Kun je vrienden zijn als je niet jezelf durft te zijn? Dan is de vraag die centraal staat in de nieuwe podcast PHONY. Daarin volg je als luisteraar het verhaal over de vrienden Arman en Zehra, wiens vriendschap op scherp komt te staan wanneer de twee dingen voor elkaar beginnen te verzwijgen...

Audioserie over vriendschap

PHONY is een podcast van FunX, AVROTROS en ROSE stories. In tegenstelling tot de meeste podcasts die je waarschijnlijk wel eens hebt geluisterd, is dit geen talkshow of interview, maar een audioserie over vriendschap waar je als luisteraar middenin zit. Je hoort alles wat de personages hun telefoon toevertrouwen, bijvoorbeeld hoe Arman steeds meer aandacht krijgt van de populaire Quinty en Ben terwijl Zehra tussen haar ruziënde ouders komt te staan.

De personages uit PHONY zijn ingesproken door acteurs. Zo wordt Arman gespeeld door Gouden Kalf-winnaar Rami Kooti Arab (Brugklas, Hoe mijn keurige Ouders in de Bak belandden) en Zehra door Dilara Horuz (SpangaS). De eerste drie afleveringen zijn vanaf vandaag te beluisteren.

Meer podcasts luisteren? Check FunX.nl/podcasts.

#1 - LUL NIET

#2 - FAKKING HELL

#3 - GHOSTEN

Ster advertentie
Ster advertentie