FunX

Nordin over bevalling van Channah in kledingkast: "Mooiste moment uit mijn leven"

foto: Instagram: @nordinblessing
  1. Newschevron right
  2. Nordin over bevalling van Channah in kledingkast: "Mooiste moment uit mijn leven"

Nordin mag zichzelf al bijna een maand de trotse papa noemen van dochtertje Yume. Kort na de bevalling van zijn vriendin Channah vertelde hij al dat de bevalling goed verliep en dat hij alleen maar meer respect voor Channah heeft gekregen. Echter, dat was niet het hele verhaal, want de FunX-dj deelde gisteren tijdens de show Nordin & Wef nog meer details over de bevalling.

Badbevalling

Wat velen namelijk niet wisten, is dat Yume thuis in een kledingkast is geboren. "Ik zei dat ik een badbevalling wou, dus de verloskundige kwam met dat bad. Ik haalde het bad uit de auto en liet hem vol lopen. Vervolgens zei de verloskundige: "Jullie moeten nu echt in dat bad gaan zitten." Channah en Nordin hadden echter niet van tevoren besproken waar het bad precies moest komen te staan. De enige ruimte waar er op dat moment nog plek was, was de kledingkast. "We hebben een open kledingkast. Daar werd het bad ingepropt en vervolgens zijn Chan en ik erin gaan zitten."

"Flauwvallen tijdens bevalling"

Kort daarna had Channah er ontzettend veel spijt van dat ze voor een badbevalling was gegaan, vertelt Nordin. Zo liep ze constant te draaien van de pijn. Tegelijkertijd probeerde Nordin haar zoveel mogelijk bij te staan. "Ik vond het zo erg dat een vrouw zoveel pijn kon voelen, terwijl ik er niets aan kon doen, behalve stomme grappen maken."

Aangezien de bevalling inmiddels tien uur duurde en Nordin niet had geslapen of gegeten, voelde Nordin zich een beetje licht in z'n hoofd. "Er was één moment dat ik het bad uit wilde stappen en zeggen: "Ik moet even afkoelen." Ik dacht: het gaat toch niet gebeuren dat ik gewoon ga flauwvallen tijdens de bevalling?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik heb echt gejankt"

Daar komt ook nog bij dat Nordin tegen zijn verwachting in de bevalling moest inleiden. "Ik keek de verloskundige aan van: wanneer kom jij het bad in? Zij zei: 'Jij gaat de bevalling inleiden.' Ik dacht al die tijd dat zij ook een badpak aan zou trekken en ook in bad zou gaan zitten." De verloskundige stelde Nordin gerust en zei dat ze bij hem en Channah zou blijven gedurende de bevalling.

Op een gegeven moment zag Nordin het hoofdje van zijn dochtertje. Vanaf dat moment ging het allemaal in rap tempo. Na een laatste pers van Channah kwam Yume ter wereld. Dat moment is volgens Nordin onbeschrijflijk. "Het moment dat je je eigen baby uit het water tilt, bij je vrouw neerlegt en ze begint te drinken en te huilen, is zo mooi. Ik weet nog steeds niet wat ik allemaal heb gevoeld, maar ik heb echt gejankt. Ik heb met tranen in mijn ogen gezegd dat dit het mooiste moment uit mijn leven is. Ik was zo ontzettend blij. Ik kan nog honderden verhalen vertellen over de bevalling, maar dit is in de kern hoe het was gegaan."

Ster advertentie
Ster advertentie