FunX

Nordin over de bevalling van dochter Yume: "Ik heb echt respect voor Channah"

foto: Nordin
  1. Newschevron right
  2. Nordin over de bevalling van dochter Yume: "Ik heb echt respect voor Channah"

Nordin Besling en Channah Koerten zijn vorige week ouders geworden van hun dochter. Aan FunX vertelt Nordin dat het heel goed gaat met het meisje dat de naam Yume Yoïa Yupiter heeft gekregen: "Het is nog heel onwerkelijk."

Yume Yoïa Yupiter

Kersverse vader Nordin heldert allereerst iets op: Yume spreek je - in tegenstelling tot wat velen denken - niet uit als jumé, maar als djoem. Ook vertelt hij dat Yume in eerste instantie alleen de tweede naam Yoïa zou krijgen, maar dat Channah op het laatste moment toch nog met de derde naam Yupiter kwam. "Ik dacht eerst: nee, dat kan toch echt niet", vertelt Nordin daarover. "Maar ze vond drie keer de Griekse ij leuk en nu vind ik het ook wel leuk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onwerkelijk

Op de vraag hoe het is om nu vader te zijn, antwoordt Nordin dat hij het heel onwerkelijk vindt. "Ik heb de eerste dag een partijtje zitten janken bro, niet normaal." Het heeft dan ook wel een weekje geduurd voor het echt geland was, legt hij uit. "Het is heel bijzonder. Ik ben zo'n dankbaar persoon dat ik dit mag meemaken." Nordin noemt het vaderschap het "mooiste dat er is". Tegelijkertijd geeft hij ook toe dat de eerste dagen echt niet makkelijk waren. "Ik vond het heel veel prikkels. Het is best wel pittig dat je in een keer de verantwoordelijkheid hebt over iemands leven."

foto: Nordin

Op Instagram deelden Nordin en Channah een foto van de geboorte van Yume

Nordins Slaaptip

Gelukkig gaat het heel erg goed met kleine baby Yume. "Ze is heel lief en chill. We hebben echt geluk." Nordin was van tevoren bang dat hij zijn geliefde nachtrust zou moeten inleveren, maar dat valt hem reuze mee. "Ik had wel eens opgezocht hoe ik kan zorgen dat ik genoeg kan slapen met een baby", vertelt hij. Zijn oplossing? "Je moet gewoon de vader zijn", grapt hij. Hij beseft dan ook dat hij maar boft met zo'n goede moeder als Channah. "Ik heb echt respect voor Channah. De eerste dagen sliep ik overal doorheen. Ik was strontchagrijnig."

Bevalling Channah

Hoe de bevalling precies is verlopen, wil Nordin binnenkort nog "in geuren en kleuren" vertellen, maar wat hij wel kan delen is dat het heel goed is gegaan. "Ik ben all-in gegaan", vertelt de FunX-dj. "Ik heb meer gedaan dan alleen haar handje vasthouden." Wat hij daar precies mee bedoelt houdt hij nog even in het midden, maar hij heeft in ieder geval geholpen met het halen van de baby. "Ik heb echt respect voor vrouwen."

Kinderen

Hoewel het voor Nordin de eerste keer is dat hij vader is geworden, is het voor Channah haar derde kindje. Met haar ex Quentin Jarrett kreeg ze in 2019 zoon Tiger en in 2020 volgde dochter Rumi.

foto: Channah

Channah met Tiger en Rumi

Ster advertentie
Ster advertentie