FunX

GOODBYE 2020: groots online thuisfestival als afscheid van 2020

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. GOODBYE 2020: groots online thuisfestival als afscheid van 2020

Op donderdag 31 december kun je afscheid nemen van het jaar met een van de grootste thuisfestival ooit. Op goodbye2020.nl zijn tussen 17.00 en 05.00 uur meer dan veertig streams te checken van verschillende artiesten. Het online festival is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken.

GOODBYE 2020

Meer dan 250 artiesten werken mee aan GOODBYE 2020. Afro Bros, Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig, Freddie Moreira, Snelle, Sunnery James & Ryan Marciano en Yellow Claw zijn een paar van de artiesten die zullen optreden. Daarnaast werken Howard Komproe, Jandino Asporaat en Roué Verveer ook mee aan het online festival.

De stages worden digitaal gehost door onder andere Appelsap Fresh Music Festival, Broederliefde @ Thalia Lounge, Caribbean Combo en Vunzige Deuntjes. De timetable wordt maandag 28 december bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZOOM-KAMERS

Met meer dan veertig streams kun je met de jaarwisseling zelf bepalen naar welk digitaal event je gaat. Nadat je de keuze voor een bepaalde stream hebt gemaakt, kan je via Zoom contact leggen met andere feestgangers. Ook kan via een aparte privé Zoom-kamer het festival voor familie en vrienden worden gefaciliteerd. Zo kun je op een digitale manier toch met meer dan twee vrienden bij elkaar komen.

Join Us

Liever iets interactiefs doen op oudjaarsavond? Op 31 december organiseert Join Us een virtuele en interactieve quiz. De quiz vindt plaats van 21:00 uur tot 23:00 uur en wordt uitgezonden via een livestream op Youtube. Via een speciale app kun je meedoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie