FunX

FunX Music Awards 2016: Foto's, video's & reacties!

  1. Newschevron right
  2. FunX Music Awards 2016: Foto's, video's & reacties!

De winnaars van de FunX Music Awards 2016 zijn bekend. Woensdagavond was de crème de la crème van de Nederlandse urbanscene aanwezig in de Melkweg in Amsterdam om te zien hoe er awards werden gewonnen in tien verschillende categorieën. Van Ali B tot Ronnie Flex en van Mr. Probz tot Broederliefde, iedereen bouwde een groot feest om niet snel te vergeten.

Wil je nog even nagenieten? Check dan hier de video's, foto's en reacties van winnaars, artiesten, moeders en het publiek.

video's

Nog een keer de uitreikingen terug zien? Dat doe je hier!

De hele avond kon je genieten van dikke optredens. Live on stage stonden ondere andere Ronnie Flex, SBMG, Ali B, Rochelle, I Am Aisha, Mr. Polska, Broederliefde, Jayh, Dio, SFB en F1rstman. Bekijk hier alle optredens:

foto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. En dat geldt zeker voor de foto's die gemaakt zijn van alle artiesten en het mooie publiek. Kijk of jij hier of jij er ook tussenstaat. Bekijk hier Album 1, Album 2 en Album 3.

reacties

Nu iedereen langzamerhand aan het bijkomen is van de avond stromen de reacties van blije winnaars en trotse ouders binnen.

Dyna

Vanochtend belde de trotse moeder van Dyna naar Fernando om te vertellen dat ze ontzettend blij is voor haar zoon. "Ik heb altijd een gevoel gehad dat mijn zoon iets zou worden op deze wereld."

Ook Dyna zelf is dankbaar voor zijn FunX Award voor Best DJ.

Broederliefde

"Iedereen bedankt voor het stemmen want zonder jullie zijn wij niks!"

Ronnie Flex

Vier keer zoveel geluk voor de man van de avond. Hij won niet alleen drie awards (en eentje als onderdeel van New Wave) maar hij kreeg ook een nieuw nichtje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jayh

Jayh won voor het eerst de FunX Music Award die er het meest voor hem toe doet: die voor Best Singer. En daar is hij heel blij mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Faya Lourens

Faya mocht gisteren twee awards uitreiken en draaide op de afterparty.

Ster advertentie
Ster advertentie