Music

VIDEO: Ronnie Flex grote winnaar FunX Music Awards

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Ronnie Flex grote winnaar FunX Music Awards

In een volle Melkweg zijn zojuist de FunX Music Awards uitgereikt aan de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van het afgelopen jaar. Grote winnaar van de avond met drie awards is Ronnie Flex: in de categorieën ‘Best Style’, ‘Best MC’ en ‘Best Online Presence’ is hij de favoriet van de FunX luisteraars. Naast drie individuele prijzen won Ronnie Flex ook de award voor Best Album met hiphopcollectief New Wave.

Ronnie Flex & Moeder

Ronnie Flex kreeg de FunX Music Award voor Best Online Presence uitgereikt door zijn moeder, die hij bedankte “Ik vind dit sowieso de mooiste award die ik ooit heb gekregen, van mijn eigen moeder die mij heeft moeten opvoeden. Ik vind dit gewoon zo mooi.”

Bekijk hier alle uitreikingen!

Jack $hirak

De FunX-luisteraars roemen de rapper ook vanwege zijn unieke en herkenbare style met de FMA voor Best Style. Producer Jack $hirak, die onder meer de veelbesproken hit 'Drank & Drugs' produceerde, mag zich de allereerste winnaar noemen van de FunX Music Award in de categorie Best Producer.

Primeur Ali B, Lijpe & Kenny B

De grote zaal van de Melkweg ging los tijdens de optredens van o.a. Ronnie Flex, Broederliefde, Mr. Polska, Dyna, Jayh en Dio. Ali B, Kenny B en Lijpe verrasten het FunX-publiek vanavond met de primeur van hun nieuwe track ‘Mensen Redden’.

Bekijk hier alle optredens van de avond:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Massaal gestemd

Niels Hoogland, adjunct-zendermanager NPO FunX: “Het publiek van FunX heeft de afgelopen weken massaal gestemd. De winnaars van de awards mogen zich met recht de populairste spelers binnen de Nederlandse urban muziekscene noemen.”

Winnaars FunX Music Awards 2016

Best Producer

Jack $hirak

Best Single

Broederliefde Ft. KaliBwoy & SBMG - Alaka

Best DJ

Dyna

Best Style

Ronnie Flex

Best MC

Ronnie Flex

Best Singer

Jayh

Best Album

New Wave

Best Group

Broederliefde

Best Video

SFB - Strangers

Best Online Presence

Ronnie Flex

Ster advertentie
Ster advertentie