FunX

Veronica van Hoogdalem: "Eigenlijk wil ik met iedere artiest in NL wat doen"

  1. Newschevron right
  2. Veronica van Hoogdalem: "Eigenlijk wil ik met iedere artiest in NL wat doen"

Veronica van Hoogdalem is een eigen YouTube-kanaal begonnnen! VaaabTV staat voor good vibes. De presentatrice chillt met de leukste artiesten op de meest random plekken. Dat vertelde ze vanmorgen bij FunX Start.

"Een aantal jaar terug heb ik een half jaartje radio gemaakt bij FunX. Ik ben sindsdien niet meer zo gelukkig geweest. Artiesten zijn de meest interessante personen op de wereld."

Het YouTube-kanaal was voor Veronica een vrij logische stap. Chillen met artiesten deed ze sowieso al. "Dit is iets wat ik niet op tv kon doen. Nu heb ik compleet de regie in eigen handen en dat vind ik lekker."

Veronica heeft al een aantal afleveringen online staan met onder andere rappers Sjaak, Donnie en Jonna Fraser. Maar er komt veel meer aan. "Ik was laatst in Tokio met Kim Feenstra en ben gaan truth or dare bowlen."

Op de cover van de Playboy?

Aangezien Veronica toch gezellig in de studio zat bij Start, stelde Rutger haar een aantal pittige out of the box vragen. Wat zijn haar meest gênante momenten eigenlijk? Waar ging haar laatste ruzie met Digitzz over en zou ze ooit een shoot doen voor de Playboy?

"Ik weet zeker dat ik nooit met m'n poes in de Playboy ga. Oooh wacht even, de Playboy is niet meer naakt...dan let's go!"

Ster advertentie
Ster advertentie