FunX

Emmanuel (26) fikst met Amslux alle wensen van profvoetballers: "Van huwelijksaanzoek tot privéjet, niks is te gek"

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Emmanuel (26) fikst met Amslux alle wensen van profvoetballers: "Van huwelijksaanzoek tot privéjet, niks is te gek"

In het nieuwe Powned-programma Fok de Vakkenvullers worden verschillende jonge professionals van de toekomst gevolgd. Eén van hen is de 26-jarige Emmanuel Ntow. Samen met zijn partners Ward Strüwer en Mitchell Spel richtte hij Amslux op, een bedrijf dat de luxewensen van profvoetballers faciliteert. In Start vertelde Emmanuel meer over deze bijzondere baan.

De jongens van Amslux bieden exclusieve service aan profvoetballers: "Hoe gekker hoe beter''

Video niet beschikbaar

Alles regelen

Met zijn bedrijf regelt Emmanuel allerlei uiteenlopende wensen van bekende voetballers als Cody Gakpo, Tyrell Malacia en Denzel Dumfries, maar ook buitenlandse voetballers. "We regelen huwelijksaanzoeken, privéjets, exclusieve kleding die overal uitverkocht is, trouwringen", somt Emmanuel op. "Afgelopen zomer regelden we heel veel villa's in Mykonos, Ibiza en Marbella. We verzorgden de vakanties van a tot z. Dan moet je denken aan activiteiten, jachten, feesten, vrouwen als ze dat eventueel willen, superauto's, privéjets, helikopters die ze naar de villa brengen." Er is volgens de jonge ondernemer vrijwel niets dat niet geregeld kan worden.

Het leukste dat hij tot nu toe heeft geregeld, is een huwelijksaanzoek voor een "hele grote speler". Emmanuel moest toen heel last-minute met iets groots op de proppen komen. "We moesten drie dagen van tevoren alles regelen, plus een vakantie in Saint-Tropez. Dat was wel even billenknijpen."

foto: Privéfoto

Mitchell, Ward en Emmanuel met Leeds United-speler Luis Sinisterra

Avontuur

De baan van Emmanuel is dus alles behalve een standaard 9-tot-5-baan. "In het begin was het overweldigend", vertelt hij. "Je weet nooit wat je de volgende dag gaat doen. Misschien krijg je een request om een Hermès-tas voor een vrouw te regelen. De volgende dag moet je weer een villa uitzoeken." Die afwisseling is volgens hem precies wat zijn baan zo leuk maakt. "Elke dag is een avontuur."

Begin

Nu vraag je je misschien af: hoe begin je zo'n onderneming als die van Emmanuel? "We zijn vier jaar geleden begonnen met een insta-post", vertelt hij daarover. De mannen hadden destijds een Instagrampagina waarop ze allerlei luxeproducten postten. Daarnaast liketen ze foto's van bekende voetballers in de hoop dat zij naar hun pagina zouden gaan. De eerste die dat deed, was voetballer Bilal Başaçıkoğlu. In ruil voor een post op zijn Instagram regelden de mannen exclusieve sneakers voor hem. Vanaf toen stroomden de aanvragen van andere voetballers binnen.

Aan alle andere jongeren die graag hun eigen onderneming willen beginnen, geeft Emmanuel het advies om gewoon ergens te beginnen. "Wij wisten ook niet wat we deden, maar we deden het gewoon en onderweg zochten we uit hoe het wel en niet moest. Mijn grote advies zou zijn: als je iets wil beginnen, moet je het gewoon doen!"

Fok de vakkenvullers

Benieuwd hoe een gemiddeld werkdagje van Emmanuel en zijn collega's eraan toe gaat? In de eerste aflevering van Fok De Vakkenvullers is onder meer te zien hoe de mannen kleding van een luxemerk ophalen en thuisbezorgen bij voormalig Feyenoord-speler Luis Sinisterra.

Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering van Fok De Vakkenvullers op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie