FunX

Jayh en Zefanio treden op tijdens 'Good Vibes Dinner' op 23 december!

  1. Newschevron right
  2. Jayh en Zefanio treden op tijdens 'Good Vibes Dinner' op 23 december!

Het is dag 13 van de Good Vibes Calendar! Van 1 t/m 24 december worden die extra good vibes verspreid in Start met Fernando. Iedere ochtend vertellen luisteraars namelijk hun bijzondere good vibes-verhalen. Om hen daarvoor te bedanken organiseert Fernando op 23 december een Good Vibes Dinner. En bij zo'n bijzonder kerstdiner hoort natuurlijk wat muziek! Daarvoor heeft Fernando twee goede vrienden uitgenodigd, namelijk Jayh en Zefanio! Fernando belde hen op en vroeg meteen welke good vibes zij graag verspreiden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Riool

Good vibes verspreiden de boys zeker! Zo vertelde Zefanio meteen een bizar verhaal over een overvallen man die hij terug naar zijn hotel bracht: "Het was drie uur 's nachts en ik kwam net uit de studio. Toen zag ik een man lopen langs de snelweg. Ik stopte voor die man, deed een zak over de stoel van mijn auto heen en bracht 'm naar zijn hotel. Hij was helemaal nat en rook naar een riool. We spraken over wat er was gebeurd en hij vertelde dat hij was overvallen."

Damn! Hoe bedoel je good vibes? Natuurlijk komt 2020 er alweer aan en daarom vroeg Fernando naar Zefanio's goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zefanio:

"Ik wil alleen maar blijven groeien en leren. Ook wil ik meer geven aan mijn medemens. Meer mensen blij maken is mijn ultieme goal."

Meer teruggeven

Even later belde Fernando met Jayh die blij is met de uitnodiging voor het Good Vibes Dinner: "Ik ben er zeker bij en ik ben blij dat ik er een deel van uit mag maken. Het voelt goed om zoiets te kunnen doen." Ook vertelde de zanger meteen over zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar:

"Ik ben wel van plan iets meer te doen om terug te geven. Niet dat ik dat niet heb gedaan het afgelopen jaar, maar die behoefte groeit gewoon. Dus dat gaan we zeker doen."

Ster advertentie
Ster advertentie