FunX

Marwa (15) zit onverwacht in nieuwe clip Justin Bieber en Ariana Grande: "Ik was zo blij"

foto: Instagram: @marwabenaliaa
  1. Newschevron right
  2. Marwa (15) zit onverwacht in nieuwe clip Justin Bieber en Ariana Grande: "Ik was zo blij"

De 15-jarige Marwa is op dit moment een van de gelukkigste tieners op aarde. Want hoe vaak komt het voor dat je in de videoclip van twee wereldberoemde supersterren zit? Juist, niet heel vaak. Justin Bieber en Ariana Grande plaatsten een oproepje op social media waarin zij hun fans uitnodigden om een filmpje van zichzelf te posten waarin zij plezier maken tijdens de quarantaine. Marwa postte een filmpje op haar Instagram waarin zij danst met haar zusje en datzelfde filmpje is nu terug te zien in de videoclip van de nieuwe track Stuck with U van de twee wereldsterren! Marwa vertelde er meer over in Start met Fernando.

Marwa (15) zit onverwacht in nieuwe clip Justin Bieber en Ariana Grande: "Ik was zo blij"

Like van Justin Bieber

Marwa zag het oproepje van haar idool Ariana Grande voorbijkomen en besloot de volgende dag voor de grap een filmpje op te nemen met haar zusje. Ze had geen moment gedacht dat haar filmpje ook daadwerkelijk uitgekozen zou worden. Ze plaatste de video op Instagram en toen gebeurde er iets wat ze nooit zou verwachten.

"Even later kreeg ik allemaal likes en toen had Justin Bieber 'm ook geliket! [...] De dag erna bekeek ik de Instagram Stories van Ariana Grande en zag ik opeens mijn filmpje. [...] Ik ging gelijk naar beneden om het mijn zusje te laten zien en we waren zo blij."

Goed doel
In de videoclip zijn Marwa en haar zusje vanaf minuut 3.10 linksonder te zien. De clip is bedoeld om lol te hebben met je geliefden en dierbaren tijdens de quarantaine, maar er wordt ook geld opgehaald voor het goede doel. Zo gaan alle opbrengsten naar de organisatie 1strcf. Die zorgt ervoor dat kinderen van mensen met een vitaal beroep alles krijgen wat ze nodig hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie