Music

Justin Bieber en Ariana Grande brengen samen nummer uit

foto: Instagram @justinbieber
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber en Ariana Grande brengen samen nummer uit

Niemand minder dan Justin Bieber en Ariana Grande hebben besloten om samen een nummer uit te brengen. De popsterren willen zich inzetten voor de strijd tegen corona en doken daarom samen de studio in.

Nieuwe single

Stuck With U gaat het nummer heten. Justin bracht het nieuws naar buiten via Instagram. “Hier is de aankondiging. Ik ben zo blij dat we het eindelijk hebben gedaan”, schrijft hij. “Ik breng volgende week samen met mijn vriendin Ariana Grande het nummer ‘Stuck With U’ uit.” Op de cover is te zien hoe twee getekende mensen samen in een box zitten.

Corona

Het nummer is bedoeld om mensen die het zwaar hebben in tijden van de coronacrisis een hart onder de riem te steken. Volgens Justin denkt hij aan alle scholieren die dit jaar niet hun gala kunnen vieren. Met het nummer hoopt hij hen extra vreugde te geven terwijl ze in quarantaine zitten. Daarnaast gaat opbrengst van het nummer naar de mensen die aan de frontlinie staan in de strijd tegen corona, zoals ziekenhuismedewerkers, ambulancepersoneel, politieagenten en brandweerlieden.

Geef je op!

Justin deelt al een klein stukje uit het nummer en vraagt of fans mee willen doen met zijn videoclip. “Help ons met het maken van de video. Ik wil jullie plezier zien maken in quarantaine. Dit is het galanummer voor iedereen die nu niet naar het bal kan gaan. Tweet ons video’s van jou in je galajurk of -pak en dans samen met je geliefden.”

Stuck With U wordt volgende week uitgebracht. Beluister hieronder de preview.

Ster advertentie
Ster advertentie