FunX

Ella is verloofd met gevangene: "Ik heb nog nooit zoveel liefde gehad"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ella is verloofd met gevangene: "Ik heb nog nooit zoveel liefde gehad"

Waarschijnlijk heb je het iemand ooit wel eens horen zeggen: "Vrouwen houden echt van bad boys deze dagen." Veel bad boys of criminelen worden op de een of andere manier vaak aanbeden. Ook bij de 25-jarige Ella is dat het geval. Zij is namelijk verloofd met een gevangene en vertelde in Start met Fernando hoe dat voor haar is en hoe hun relatie ontstond.

Prinses

Ella en haar verloofde leerden elkaar zo'n vijf jaar geleden kennen en kregen toen een relatie. Uiteindelijk maakte zij het uit en deed hij er alles aan om haar terug te krijgen. "Hij zat drie jaar lang achter me aan. Elke week bellen, elke dag stalken. Al schold ik hem uit of wat dan ook, hij bleef achter me aan zitten." En met succes, want het koppel is nu inmiddels zo'n anderhalf jaar samen. Ze vertelt dat hij vast zit voor onder andere wapenbezit, bedreiging, ontvoering en heling. Heftig zou je denken, maar Ella doet het niet veel. Ze kijkt vooral naar wat hij allemaal voor haar doet.

"Hij behandelt me echt als een prinses. Ik kan het niet uitleggen. Hij stuurt me elke week brieven en belt me elke dag zoveel als hij kan. Hij geeft me alle aandacht en zet me altijd op nummer 1. Als ik tegen hem zeg dat hij niet met iemand mag praten of iets niet mag doen, dan doet hij dat niet."

Geen keuze

Volgens Ella bewandelde haar verloofde het slechte pad door slechte invloeden van buitenaf waar hij eerder in zijn leven mee te maken kreeg. "Ik denk dat ie daardoor fouten heeft gemaakt en daardoor een bad boy is geworden, omdat hij geen keuze had. Als je dingen niet kan doen, ga je op een gegeven moment stelen om aan je geld te komen."

funxvideo_5e454a73e1dc2

Trouwplannen

Het plan na de vrijlating van Ella's verloofde is ook al bekend. Zodra hij vrijkomt, willen ze meteen richting de gemeente gaan om te trouwen. Haar ouders weten overigens nog niets van hun relatie. Daarvoor wacht Ella tot zijn vrijlating. Daar is een belangrijke reden voor volgens haar:

"We wachten ermee zodat ze hem kunnen zien en gewoon een beeld van hem kunnen hebben in plaats van de verhalen die rondgaan. Mensen denken ook altijd dat als je een relatie hebt met zo iemand, dat hij geen respect voor je heeft. Dat vind ik echt bullshit, want ik heb letterlijk nog nooit zoveel liefde en respect gehad in mijn leven als dat ik nu van hem krijg."

Ster advertentie
Ster advertentie