FunX

Mula B over Wilde Westen: "Ik hoop dat de groep ooit weer bij elkaar komt"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Mula B over Wilde Westen: "Ik hoop dat de groep ooit weer bij elkaar komt"

Mula B trapte onlangs zijn Narcopop-tour af in Utrecht en FunX was daarbij! Na afloop van de knallende show ging Mahi in gesprek met de Haagse rapper en sprak ze hem onder meer over zijn groei als artiest sinds zijn grote doorbraak met Wilde Westen. "Het zou mooi zijn als de groep ooit weer bij elkaar komt."

Mula B over Wilde Westen

Met zijn album Narcopop sleepte Mula B een Edison in de categorie Hiphop binnen. De rapper ziet de prijs als een beloning op zijn werk, al heeft hij daar niet per se een award voor nodig. "Elke tape die ik heb gemaakt, is een classic. Van 'Drugs & Geld' tot 'Meesterplusser' en van 'Prix d'Ami' tot 'Narcopop'. Mijn doel is altijd om iets unieks te maken."

Hoewel zijn laatste album goed in de smaak valt bij het grote publiek, verlangen veel fans ook terug naar 'de oude Mula B van Wilde Westen'. De rapper beleefde zijn grote doorbraak bij het label en werkte in die periode veel samen met artiesten als LouiVos, 3robi, Bartofso en IliassOpDeBeat. "Het was een mooie tijd en het zou mooi zijn als de groep ooit weer bij elkaar komt. Gewoon weer goede muziek maken samen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groeien als persoon

Los van zijn ontwikkeling als artiest vertelt Mula B dat hij ook de ambitie heeft om als persoon te groeien. "Ik probeer altijd mezelf te blijven en goed te zijn voor de mensen om mij heen. Maar het kan altijd beter." Daarnaast gaat hij met Mahi in gesprek over het opzetten van de Narcopop-tour, de wisselwerking met zijn fans en een mogelijke samenwerking met Jan Smit. Check de volledige video hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie