Entertainment

Mula B laat zich uit over LouiVos: "Zou hem willen helpen, maar weet niet hoe"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Mula B laat zich uit over LouiVos: "Zou hem willen helpen, maar weet niet hoe"

Mula B en LouiVos worden tot op de dag van vandaag nog steeds gezien als iconisch duo in de Nederlandse hiphop. Maar Mula heeft tot op heden niets meer van hem gehoord, vertelt hij in een interview met Veronica van Hoogdalem in Wat Anders. "Ik hoop wel dat het goed met hem gaat."

Mula B en LouiVos

Mula B sprak in een uitgebreid interview met ParraTV al eerder over de breuk tussen hem en LouiVos. Fans maakten zich al langer zorgen over het gedrag van de Melancholisch-rapper en het is tot op heden nog steeds niet duidelijk wat er precies met LouiVos aan de hand is. Het jaar ervoor heeft hij nog regelmatig muziek uitgebracht, maar daar is het ook bij gebleven. "De afgelopen tijd heb ik helemaal niets meer van hem gehoord. Ik hoop wel dat het goed met hem gaat", zegt Mula tegen Veronica.

Daarbij zegt hij te hopen dat mensen LouiVos niet zullen vergeten. "Hij heeft gewoon heel veel voor de muziek in Nederland betekend." Mula oppert om met zijn allen iets voor hem te doen. "Ik dacht daar vandaag nog aan, dat zou mooi zijn. We zouden eigenlijk met zijn allen moeten proberen om hem te helpen, maar ik zou zelf niet weten hoe."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wilde Westen

Mula B en LouiVos werkten in het verleden heel vaak samen en betekenden daardoor veel voor de Nederlandse hiphop. Als onderdeel van Wilde Westen tilden de artiesten trapmuziek in ons land naar een hoger niveau. Dit deden ze onder meer met hun klassieke mixtape Drugs & Geld Vol. 1. Sindsdien hebben de twee nog samengewerkt aan verschillende tracks, waaronder Domme Jongens, Dun Finesse en Donnie Bankoe Barkie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie