Entertainment

Mula B openhartig over breuk met LouiVos: "Voor je het weet is alles kapot"

  1. Newschevron right
  2. Mula B openhartig over breuk met LouiVos: "Voor je het weet is alles kapot"

Mula B is in een uitgebreid interview met ParraTV ingegaan op de breuk met zijn voormalige partner LouiVos. "Als ik ooit close met jou ben geweest, is dat voor altijd zo", zegt hij onder andere.

Eerste barsten

De rapper, wiens nieuwe album binnenkort uitkomt, zegt dat de problemen al een beetje begonnen voordat hij en LouiVos muziek begonnen te maken. "Het was mijn angst om skeer te zijn, denk ik, waardoor ik veel mensen heb verwaarloosd. Ik wilde niet meer terug naar hoe het was. Dan beginnen die eerste barsten te komen en voor je het weet is alles kapot."

"Broederschap betekent heel veel voor mij", gaat hij verder. "Zelfs nadat we broeders zijn geweest. Als ik ooit close met jou ben geweest, is dat voor altijd zo. Dan maakt het voor mij bijna niet uit wat er is gebeurd, want dan betaal ik gewoon de volle pond van vriendschap", waar hij het ook in zijn aankomende album over heeft, genaamd Prix d'Ami.

Steekpartij

Mula B gaat ook in op een steekpartij, waar hij het in een track op het nieuwe album over heeft. "Het was heftig. Hij was neergestoken en gewond", doelend op LouiVos. "Ik had hem opgevangen en keek hem aan in zijn ogen. Het moment dat ik hem zag wegvagen uit bewustzijn, dat is mij wel bijgebleven." De rapper zegt dat het gelukkig goed is afgelopen. "Hij is een sterke kerel."

Bekijk het volledige interview met ParraTV hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie