FunX

Social Talk: Djezja open over dealer-verleden en Qucee laat zien hoe je rapper wordt

foto: Instagram: Bizzey, djezja030, qucee
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Djezja open over dealer-verleden en Qucee laat zien hoe je rapper wordt

Wat voor juicy dingen gebeurden er vandaag op de socials? Waarom verward Bizzey mensen in een clownspak op straat? Heeft Djezja zelf in een narcostaat geleefd? Check hier de laatste juice!

Bizzey heeft een nieuwe baan

De feestdagen zijn pas net begonnen, maar Bizzey zit met zijn hoofd al bij carnaval. In een hilarische promo op Instagram gaat FunX-artiest in een clownspak door Breda en laat hij aan mensen weten dat hij tijdens carnaval een show geeft. De reacties van de mensen die hij aanspreekt zijn priceless.

fissa bij leafs thuis

Niet alleen Bizzey is in een feeststemming, ook Leafs is met zijn family helemaal klaar voor een dikke fissa. In een filmpje laat de rapper samen met zijn familie hun party-vibes zien. En té schattig: zijn nichtje komt ook even in beeld om wat shine te pakken!

Kim K deelt foto vrijgelaten gevangene

Kim Kardashian is al langere tijd bezig met het maken van een docu over gevangenen die lange tijd worden opgesloten, maar onschuldig zijn. In een foto op Twitter post zij het mooie moment dat een van die mannen, David Sheppard, vrij is gekomen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

djezja open over drugsverleden

In de docu Narcostaat, over de drugs-en onderwereld in Nederland, komt ook rapper Djezja aan het woord. Hij vertelt daarin openhartig over zijn verleden in de drugswereld en zijn leven before the fame.

CARDI B en Kulture in Vogue

De dochter van Cardi B mag zichzelf gelukkig prijzen want zij heeft, en ze is nog geen eens één jaar oud, een fotoshoot gehad voor de Amerikaanse Vogue. Check hier de super schattige foto van Kulture met mama Cardi.

Qucee laat zien hoe je rapper wordt

Heb je altijd al de droom gehad om een bekende rapper te worden? Dan laat Qucee je precies zien hoe je dat wordt! Al te serieus moet je het niet nemen, maar hilarisch is het wel! Zouden andere bekende rappers ook zo naar de top zijn geklommen?

drake suprise act bij dababy

Een performance van DaBaby is al vet genoeg, laat staan als Drake ineens het podium op komt lopen! Dat gebeurde gisteravond bij een show van DaBaby in Toronto. Fans het niet konden geloven, wat helemaal begrijpelijk is!

Ster advertentie
Ster advertentie