FunX

Broederliefde verrast met FunX Music Award voor Best Group

foto: Foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde verrast met FunX Music Award voor Best Group

Ladies and gentlemen: Broederliefde heeft de FunX Music Award voor Best Group gewonnen! Daarmee zijn de boys de absolute koningen in deze categorie, aangezien zij de award voor de zesde keer op rij binnenslepen sinds 2015!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verrassing

De boys wisten van niets en dachten in eerste instantie alleen langs te komen voor een interview en het spelen van het Zing FMA-spel. Uit het niets moest een van de boys zich melden bij Ouassima en Vonneke Bonneke die de groep verrasten met de award voor Best Group. "We zijn zo trots dat we deze award zes jaar achter elkaar hebben gewonnen. Dat betekent dat we een hele sterke fanbase hebben die ieder jaar met ons meegroeit en achter ons staat. All love." Jerr vindt dat Broederliefde na het winnen van deze award een andere bijzondere onderscheiding verdient. "We verdienen gewoon een plek in het Guinness Book of Records man."

De award is de beloning voor een geweldig jaar dat al kapot lekker ging voor de boys. Zo dropten zij hun album Broeders met lekkere tunes als Hoelang en Habri Pia en vierde de groep zijn tienjarig bestaan met een zieke fissa bij FunX.

Zing FMA

Uiteraard konden de boys het gebouw niet verlaten zonder eerst een spelletje te spelen. Zo bracht Fernando hen terug in de tijd met het Zing FMA-spel. Kennen zij hun oude pokoes nog of zijn ze die inmiddels al een beetje vergeten? Check het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorie├źn Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Ster advertentie
Ster advertentie