Naar homepage
FunX

Bizzey: "Ik heb tijd gehad om na te denken en andere dingen in het leven te zien"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bizzey: "Ik heb tijd gehad om na te denken en andere dingen in het leven te zien"Bizzey is back met een gloednieuwe single! Samen met Mula B en Dopebwoy dropte hij vandaag de track Nog Steeds Vies. In Start met Fernando vertelt de artiest wat hij de laatste tijd allemaal heeft uitgespookt en hoe blij hij is om weer te kunnen optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chillen

Het is een tijdje stil geweest rondom Bizzey, die normaal de ene na de andere hit dropt. "Ik heb eigenlijk best wel lang gechilld, normaal gesproken dropte ik veel muziek, maar dan waren de clubs ook open", vertelt hij daarover. "Na een tijdje dacht ik: ik ga gewoon chillen tot die vibe daar weer is."

Het was voor Bizzey best even wennen om niet meer elke week in de clubs te staan. "In eerste instantie denk je: chill, het is wel even lekker, een maandje rust. En dan duurt het opeens maanden." Bizzey vond het lastig om zijn lifestyle zo te moeten aanpassen, maar op een gegeven moment raakte hij er wel aan gewend. "Iik heb natuurlijk ook wel een luxepositie: ik ben gewoon naar Bali gegaan." Een van de voordelen van zoveel rust, is dat zijn band met zijn zoontje sterker dan ooit is geworden.

"Het heeft me echt goed gedaan. Ik had tijd om na te denken en met hem te bonden. En ja, om andere dingen die belangrijk zijn in het leven ook weer te zien."

Bizzey: 'Ik heb tijd gehad om na te denken en andere dingen in het leven te zien'

Vies

De coronaperiode heeft Bizzey niet alleen laten inzien dat het goed is om af en toe een stapje terug te doen, hij beseft ook dat hij echt nog steeds 'die vieze man' is. Vandaar de titel voor zijn nieuwe track. Maar hoe 'vies' is hij dan eigenlijk? Fernando legde hem in Start allemaal vieze dilemma's voor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie